Αναβρασμός και καταγγελίες στις εκλογές της ΟΝΝΕΔ Αρκαδίας (vid)

Αναβρασμός και καταγγελίες στις εκλογές της ΟΝΝΕΔ Αρκαδίας (vid)

Απρίλιος 30, 2017 - 17:33
1 σχόλια

Γιώργος Ξένος: Η επανίδρυση της ΟΝΝΕΔ βούλιαξε στην ΟΝΝΕΔ Αρκαδίας

Σε φιάσκο εξελίχθηκαν οι προγραμματισμένες εκλογές για την επανίδρυση τω/ν νομαρχιακών και τοπικών οργανώσεων της ΟΝΝΕΔ Αρκαδίας, καθώς μόνο εκλογές δεν έγιναν την Κυριακή 30 Απριλίου στις οργανώσεις της Αρκαδίας.

Όπως αναφέρει ο απερχόμενος πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης ΟΝΝΕΔ Τρίπολης Γιώργος Ξένος, δεν στάλθηκαν ποτέ στην οργάνωση της Αρκαδίας οι εκλογικοί κατάλογοι των μελών που είχαν κάνει εγγραφή με αποτέλεσμα η διαδικασία να πυροδοτήσει αντιδράσεις στους κόλπους της ΟΝΝΕΔ.

Ο Γιώργος Ξένος αναφέρει επίσης ότι παρά το γεγονός ότι στάλθηκαν στην κεντρική διοίκηση της ΟΝΝΕΔ την προβλεπόμενη ημερομηνία ονόματα ενδιαφερόμενων για να λάβουν μέρος ως υποψήφιοι στις εκλογές, με την προοπτική να έρθουν οι εκλογικοί κατάλογοι στην Τρίπολη και να προχωρήσουν οι διαδικασίες των μοναδικών υπογραφών, η απάντηση από τα κεντρικά της Αθήνας δεν ήρθε πότε με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιηθούν οι εκλογές που ήταν προγραμματισμένες για σήμερα Κυριακή 30 Απριλίου.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Καταγγελίες για την ΟΝΝΕΔ Αρκαδίας


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Είναι η πρώτη φορά ίσως στήνουν παγκόσμια ιστορία που θα βγει κυβέρνηση κόμμα που θα έχει διαλυθεί πριν ις εκλογές ... α ρε ΣΥΡΙΖΑ πουτανα όλα ....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.