Τέρμα τα γκάζια στο πρωτάθλημα Ταχύτητας Μοτοσυκλετών στην Τρίπολη (pics,vid)

Τέρμα τα γκάζια στο πρωτάθλημα Ταχύτητας Μοτοσυκλετών στην Τρίπολη (pics,vid)

Απρίλιος 30, 2017 - 18:01
0 σχόλια

Ολοκληρώθηκε σήμερα Κυριακή 30 Απριλίου το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας Μοτοσυκλετών για το 2017 στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Τρίπολης.

Εκατοντάδες ήταν οι θεατές που έσπευσαν το διήμερο στο αεροδρόμιο για να απολαύσουν πλούσιο θέαμα και υψηλές ταχύτητες από τους αναβάτες οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και το διασκέδασαν με την ψυχή τους, όπως ανέφεραν.

Αρκετοί ήταν οι αναβάτες από την Αρκαδία οι οποίοι έλαβαν μέρος στους αγώνες και βρέθηκαν στη γραμμή της εκκίνησης, περιμένοντας τα κόκκινα φώτα να σβήσουν για να αγωνιστούν.

Μεταξύ αυτών ήταν οι: Αγγελακόπουλος Σταύρος, Δανάσκος Ηλίας,  Δημόπουλος Κωνσταντίνος, Δρούλιας Θάνος, Καραλέκας Χριστόφορος,  Κύριος Μιχαήλ, Λιαρόπουλος Μάκης, Μάριος Ταγκλής,  Ηλίας Τσαούσης, Σπύρος Τσουκάτος.

Τον αγώνα διοργάνωσε η Αθλητική Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδος στο πλαίσιο του Πρωταθλήματος Αγώνων Ταχύτητας Μοτοσυκλέτας της ΑΜΟΤΟΕ για το 2017.

Οι κατηγορίες στις οποίες αγωνίστηκαν οι αναβάτες ήταν οι «ΝΕΩΝ, RACING-SS 300, SUPERSPORT, SUPERBIKES, OPEN»

Έφη Καστραντά

Aκολουθεί βίντεο

Video: 

ArcadiaPotal.gr 2o Πρωτάθλημα Ταχύτητας Μοτοσυκλετών στην Τρίπολη


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.