Και πάλι προβλήματα στο Βοσυνιώτειο;

Και πάλι προβλήματα στο Βοσυνιώτειο;

Νοέμβριος 23, 2015 - 21:34
7 σχόλια

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου συζητήθηκε το ζήτημα που απασχολεί χρόνια τον Δήμο Τρίπολης, εκείνο του Βοσυνιώτειου.

Ο πρόεδρος του Ιδρύματος κ. Γιώργος Σαμαρτζής ανέφερε:

«Όταν αναλάβαμε τη διοίκηση του ιδρύματος, υπήρχε μια ατασθαλία, καθώς δεν είχαν καταρτιστεί προϋπολογισμοί τα δύο τελευταία χρόνια. Όταν κατατέθηκαν, η Αποκεντρωμένη τους απέρριψε. Θέλουμε να μπούμε στις ράγες της νομιμότητας και να λειτουργούμε άρτια. Θα πάρουμε νέα επιχορήγηση και θα δώσουμε κάποιους επιπλέον μισθούς».

Και συνέχισε, λέγοντας: «Θέλω να ενημερώσω το σώμα για τη πρόθεση του ΔΣ  να τροποποιήσουμε την Πράξη Σύστασης του Ιδρύματος, έτσι ώστε να συμμετέχει και η Περιφέρεια, προκειμένου να συμβάλει και εκείνη οικονομικά, αλλά, εκτός αυτού, να ευνοηθεί το ίδρυμα με επιπλέον προσωπικό», πρότεινε.

Ακολούθως, αναφέρθηκε στο προσωπικό του ιδρύματος, λέγοντας: «Υπήρξε μια αλλαγή στον σταθμό, καθώς αποχώρησε η κυρία Κοσμοπούλου από τη θέση της διευθύντριας και ανέλαβε η κυρία Καρύδη. Και δήλωσε ότι σε περίπτωση αλλαγής της σύστασης, οι θέσεις θα διαφυλαχθούν και ήδη έχει βρεθεί ο τρόπος να παραμείνουν στον σταθμό οι δύο υπάλληλοι οι οποίοι έχουν προβεί σε επίσχεση εργασίας.

«Οι εργαζόμενες κρατούν το ίδρυμα ζωντανό», τόνισε, και είπε ότι με την τροποποίηση της Πράξης Σύστασης θα ξημερώσει μια νέα ημέρα για το ίδρυμα.

Ο κ. Τσιαμούλος έλαβε τον λόγο στη συνέχεια και, αφού ευχήθηκε να επιτύχει το έργο του το ίδρυμα, ζήτησε κάποια παραπάνω στοιχεία, όπως ποιος νομικός θα αναλάβει την υπόθεση των δύο εργαζομένων, για να λάβει την απάντηση από τον κ. Σαμαρτζή:

Δεν αξίζει της απάντησής μου ο κ. Τσιαμούλος

Τότε, ο κ. Τσιαμούλος ζήτησε την προστασία του Προεδρείου και ανέφερε:

Θέλω να τον κολλήσω στον τοίχο. Δεν με είχατε ενημερώσει. Έχει φτάσει το Βοσυνιώτειο στον πάτο

Ο κ. Σαμαρτζής απάντησε: «Ψεύδεστε ασύστολα και στο επόμενο συμβούλιο θα σας έρθουν τα στοιχεία τα οποία έχει ζητήσει ο κ. Τσιαμούλος και έχουν να κάνουν με τους προϋπολογισμούς».

Ο κ. Τσιαμούλος τότε αναρωτήθηκε πώς είναι δυνατόν να γίνεται απολογισμός χωρίς προϋπολογισμό, κάνοντας λόγο για αλεξιπτωτιστές που διοικούν το ίδρυμα από την Αθήνα, και ο κ. Σαμαρτζής απάντησε ότι ανέλαβε τον Ιούνιο και δεν θα μπορούσε να έχει καταρτίσει τον προϋπολογισμό, ενώ ανέφερε ότι είχε καταθέσει προϋπολογισμό για το 2012 και εγγυήθηκε όπως και για το 2011. Και εξακολούθησε, λέγοντας ότι για το 2013 δεν ήταν δυνατόν να έχει καταρτίσει προϋπολογισμό, διότι είχε παραιτηθεί.

Αν ευθύνεται κάποιος για τα προβλήματα είναι η προηγούμενη διοίκηση.

«Εγώ το καθήκον μου το έκανα με το έγγραφο που θα σας κουνήσω στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο», είπε, και ο κ. Τσιαμούλος απάντησε: «Τώρα που ο Τσούκας έφυγε, καθώς τον διαγράψατε, θα πρέπει η Μπρακουμάτσου να μην καταθέσει προϋπολογισμό... Κάπως έτσι είναι στο Βοσυνιώτειο».

Ειδήσεις: 

7 Σχόλια

Ναι, να συμμετέχει και η Περιφέρεια για να συμβάλλει οικονομικά, να πάρετε νέα επιχορήγηση και να δώσετε επιπλέον μισθούς, επιδόματα κλπ. Να δίνουν επιπλέον και οι γονείς το κατιτίς για την φύλαξη και προσοχή των παιδιών τους. Από παντού να παίρνετε, γιατί έτσι έχετε μάθει. Κλείσιμο του Σταθμού και επιδότηση κάποιων θέσεων στους Ιδιωτικούς Βρεφονηπιακούς Σταθμούς μόνο για τους χαμηλόμισθους. Καλό είναι τα βρέφη να μένουν σπίτι τους και να τα φροντίζουν οι γονείς τους ή οι παπούδες όταν αυτοί εργάζονται μέχρι τα 2-3 έτη και όχι να τα τρέχουν μωρά πρωί-πρωί τους Σταθμούς.

άσε μας ρε Σαμαρτζή αλεξιπτωτιστή που θυμήθηκες το σταθμό !!!! πότε πάτησες το πόδι σου σ΄ αυτόν; από μακριά τι διοίκηση μπορείς να κάνεις; όταν ήσουν στην Τρίπολη και διοικούσες τα πρβλήματα δεν τα είχε ο σταθμός; τότε τι δρομολόγησες; αποπλήρωσες τα χρέη του σταθμού; τον πιστοποίησες; τον ένέταξες σε ΕΣΠΑ; βρήκες στρωμένο δρόμο για μηνιαία χρηματοδότηση τακτική και σου φταίνε οι προηγούμενοι που δεν τον ξεχρέωσαν !!! σε μάθαμε πλέον .......

Εχετε βρει τον μπελασ σας με τον Τσιαμουλο.Σας καταλαβαινω Κε Σαμαρτζη.Ας εισασταν καθαρος να μην σας ξεφτιλιζουν

Δεν είναι μακριά η μέρα( στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο) που θα αποδειχθεί ποιός λέει την αλήθεια και έχει προσφέρει έργο με αποτέλεσμα για το Ιδρυμα και ποιός είναι συκοφάντης και λασπολόγος κατ΄επάγγελμα...Αφού κάποιοι δεν αντιλαμβάνονται τα αυτονόητα ,θα μας πει και η δικαιοσύνη την άποψη της επί του θέματος.....Τότε θα καταλάβουμε χωρίς αμφιβολία τι αντιπροσωπεύει ο καθένας και πολύ περισσότερο θα γίνει σαφές σε όσους δεν το γνωρίζουν πως η συκοφαντία είναι αρκετά ακριβό σπορ στις εποχές μας.

Με απειλές φίλε δεν θα πείσεις τους δημότες ότι σώνει και καλά έχεις προσφέρει έργο. Όταν δέχεται κάποιος να αναλάβει μια δημόσια θέση πρέπει να ξέρει ότι εκτίθεται και σε κριτική, η οποία πιθανόν να μην είναι αυτή που επιθυμεί. Ηρέμησε λοιπόν και μην τα βάζεις με τους επικριτές σου. Υπάρχει και η παραίτηση αν δεν την αντέχεις.

Αγαπητε ANONYMOUS . 1) Εγώ γράφω επώνυμα..... 2) Εάν αποτελεί απειλή η μύνηση-αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση τότε θα την είχαν αποκλείσει από τη νομοθεσία οι Νομοθέτες. 3)Εγώ δε λέω ότι έχω κάνει έργο στο Σταθμό....το λένε οι εκθέσεις των επιθεωρητών που έκαναν έλεγχο....!!!! 4)Κριτική δέχομαι παντού.......όταν όμως στέλνεις με δικαστικό επιμελητή τα έγγραφα που σε κατηγορούν πως δεν υπάρχουν και ένα χρόνο μετά ακους πάλι τα ίδια ,τότε 2 πραγματα μπορεί να συμβαίνουν : είτε ο κατήγορος είναι διανοητικά διαταραγμένος , είτε κατ επάγγελμα λασπολόγος......θα μας το πει η Δικαιοσύνη αυτο.....

ΠΑΡΑΚΑΛΩ Ο ΚΑΘΕ ΣΑΜΑΡΤΖΗΣ ΚΑΙ ΤΣΑΜΟΥΛΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΙ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ (Δικαιολογητικά) ΥΠΑΡΧΟΥΝ ;;;;;;;;;;;;.Τι βρήκαν;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ...................................... ................................. Kύριε εισαγγελέα!!!! πόσο ήταν το ποσό της κληρονομιας;;;;;;πού πήγαν τα λέφτά;;;;;;;;;;;;υπάρχουν παραστατικά;;;;;;;;; έγινε και νέα ταινία.....Αιπη-σχαισυ.Άμα βρείτε παραστατικά ((δικαιολογητικά)) που πήγαν τα λεφτά, εγώ θα γίνω αρχιεπίσκοπος βορείου και νοτίου Αμερικής!!!!Μακάρι να πέφτω έξω............δεν μου πάει και το ράσο...ΒaLtakos.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.