Η μελωδία της κυανόλευκης ευτυχίας

Η μελωδία της κυανόλευκης ευτυχίας

Νοέμβριος 23, 2015 - 21:18
0 σχόλια

Την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στην ιστορία του στην Basket League πανηγύρισε ο Αρκαδικός στην Πάτρα και μάλιστα με εμφατικό τρόπο, καθώς επικράτησε του Απόλλωνα στο κλειστό της Περιβόλας με το επιβλητικό 56-76, σε έναν αγώνα καθοριστικής σημασίας και για τις δύο ομάδες.

Αναλύοντας τους αριθμούς και τα δεδομένα του παιχνιδιού, φαίνεται ολοκάθαρα το μέγεθος της δικαιότατης νίκης του ΣΕΦΑ που επικράτησε σε όλους τους τομείς έναντι του αντιπάλου του, μη αφήνοντας περιθώρια αμφισβήτησης.

Για τον Αρκαδικό ήταν η καλύτερη εφετινή του εμφάνιση, μια εμφάνιση προϊόν της πολύ σκληρής και μεθοδικής δουλειάς που γίνεται στην ομάδα από τον Γιάννη Καστρίτη και τους συνεργάτες του καθημερινά στις προπονήσεις. Κάτι που άρχισε να διακρίνεται στον ορίζοντα από την περασμένη αγωνιστική κόντρα στον Παναθηναϊκό και απέκτησε «σάρκα και οστά» απέναντι στον Απόλλωνα.

Το παιχνίδι στην Πάτρα αποτελεί ουσιαστικά τη μελωδία της κυανόλευκης ευτυχίας, το παιχνίδι εκείνο που ο Αρκαδικός θα πρέπει να έχει ως οδηγό του για τη συνέχεια και πάνω εκεί θα πρέπει να χτίσει το μέταλλο και τον χαρακτήρα του για τα δύσκολα και εξίσου καθοριστικά ματς που έρχονται με τις ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο με τον ΣΕΦΑ στο προσεχές μέλλον.

Ο Αρκαδικός λοιπόν ήταν ο κυρίαρχος του αγώνα, «βομβάρδισε» το αντίπαλο καλάθι από τη γραμμή των 6,75 με το απίστευτο 14/19 τρίποντα, έβγαλε μεγάλη ενέργεια στο παρκέ διάβασε εξαιρετικά τον αντίπαλο χτυπώντας την κάθε του αδυναμία και στην εξίσωση κέρδισε έναν ακόμα παίχτη που δείχνει παιχνίδι με το παιχνίδι να γίνεται όλο και καλύτερος. Ο λόγος για τον Άντονι Άιρλαντ.

Ο Αμερικανός έκανε εξαιρετική εμφάνιση δείχνοντας πολλές πτυχές του πλούσιου ταλέντου του, ενώ και ο Ντεβόν Βαν Οόυστρουμ έκανε την καλύτερή του εμφάνιση με τα κυανόλευκα βοηθώντας σε πολλούς τομείς όπως σε αυτόν των ριμπάουντ έχοντας συνολικά 10 που αποτελεί ασφαλώς και προσωπικό του ρεκόρ.

Ένα ακόμα σημείο κλειδί ήταν η τρομερή άμυνα του ΣΕΦΑ. Ναι, τα τρίποντα μπήκαν και η επίθεση ήταν πολύ καλή, όμως η αμυντική προσήλωση της ομάδας ήταν για σεμινάριο όπως φυσικά και η πνευματική διαχείριση του αγώνα, καθώς η αναμέτρηση είχε κομβικό χαρακτήρα με τους Πατρινούς μάλιστα να χαρακτηρίζουν τον αγώνα τελικό και τον Αρκαδικό να παίρνει άριστα και σε αυτό το κομμάτι.

Έτσι λοιπόν ήρθε η πρώτη εκτός έδρας επιτυχία και συνδέθηκε στην Πάτρα η μελωδία της κυανόλευκης ευτυχίας σε ένα πολύ σημαντικό χρονικά σημείο για την ομάδα, με τον Αρκαδικό πλέον να βάζει τα θεμέλια για το μεγάλο στόχο που είναι η παραμονή του στην Basket League.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.