Παραιτήθηκε από μεταβατικός πρόεδρος της ΝΔ ο Ευ. Μεϊμαράκης

Παραιτήθηκε από μεταβατικός πρόεδρος της ΝΔ ο Ευ. Μεϊμαράκης

Νοέμβριος 24, 2015 - 17:42
3 σχόλια

Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης ανακοίνωσε ότι παραιτείται από μεταβατικός πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ενότητα του κόμματος, την Τρίτη 24 Νοεμβρίου.

«Σχηματοποιείται μια επίθεση στο πρόσωπό μου που δεν συνάδει με το νεοδημοκρατικό ήθος», δήλωσε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης έξω από τα γραφεία της ΝΔ στη Συγγρού και ανήγγειλε: 

«Για να αποκλιμακώσω την ένταση όρισα αντιπρόεδρο τον Γ. Πλακιωτάκη και παραδίδω τη μεταβατική προεδρία στον κύριο Πλακιωτάκη».

Επίσης, ανέφερε ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το αν θα πάει στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, στις 19:00, προσθέτοντας ότι την απόφαση αυτή θα λάβει με βάση το τι εξυπηρετεί την ενότητα.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Δεν το κρύβω ότι θα ήθελα τη Ντόρα ως νέο πρόεδρο της Ν.Δ. Δεν την άφησε όμως ο ίδιος ο αδελφός της, που έτρεξε να θέσει πρώτος υποψηφιότητα, ενώ θα έπρεπε ως μικρότερος να περιμένει. Τέλος πάντων, συμβαίνουν και αυτά μεταξύ των αδελφιών. Η εξουσία είναι πολύ γλυκιά. Τώρα, από τους τέσσερις υποψήφιους προτιμώ τον Μεϊμαράκη. Μου εμπνέει εμπιστοσύνη αυτός ο άνθρωπος και θεωρώ ότι είναι ο πλέον κατάλληλος και ικανός να εξασφαλίσει ενότητα στο κόμμα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.