Παραδοσιακοί χοροί κάτω από το αγέρωχο βλέμμα του Κολοκοτρώνη (photos+video)

Παραδοσιακοί χοροί κάτω από το αγέρωχο βλέμμα του Κολοκοτρώνη (photos+video)

Σεπτέμβριος 28, 2014 - 21:45
2 σχόλια

Την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου και λίγο πριν τα καθιερωμένα πυροτεχνήματα η πλατεία Άρεως γέμισε από χορευτές οι οποίοι κάτω από το αγέρωχο βλέμμα του Γέρου Του Μοριά Θεόδωρου Κολοκοτρώνη χόρεψαν.

Τα χορευτικά συγκροτήματα φόρεσαν τις παραδοσιακές φορεσιές τους και όλο καμάρι χόρεψαν παραδοσιακά δημοτικά τραγούδια, κλείνοντας έτσι σιγά σιγά τις εορταστικές εκδηλώσεις για την 193η επέτειο της Άλωσης της Τριπολιτσάς.

Δείτε τα πυροτεχνήματα ΕΔΩ

 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Παραδοσιακοί χοροί στην πλατεία Άρεως 2014


2 Σχόλια

πολυ ωραια χορεψαν τα παιδια μπραβο τους αλλα απαραδεκτη η δημοτικη αρχη,ουτε ενας να κατσει στο βημα να πει δυο λογια για την επετειο για τον Κολοκοτρωνη λιγα λογια για τους χορους 5 λεπτα υποθεση ηταν παρα μονο στο τελος ακουσαμε ςνα μπραβο και ευχαριστω.τι πραγματα ειναι αυτα?????μπορει να μη συμπαθω τη Ζαμπαθα αλλαεκανε σε τετοια θεματα δουλεια.

Η τωρινή δημοτική αρχή νομίζει ότι η επέτειος σημαίνει μόνο πυροτεχνήματα ... Απ΄ότι φαίνεται οι έννοιες πολιτισμός και ιστορία είναι άγνωστες λέξεις γι' αυτούς!!! Έχεις δίκιο Κάτια, κι εγώ μπορεί να μην συμπαθώ ιδιαίτερα την Ζαμπαθά αλλά στον συγκεκριμένο τομέα ήταν πολύ καλύτερη!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.