Φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα στην Πλατεία Άρεως (photos+video)

Φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα στην Πλατεία Άρεως (photos+video)

Σεπτέμβριος 28, 2014 - 22:08
6 σχόλια

Ένα πλούσιο θέαμα από πυροτεχνήματα έκλεισε τη βραδιά με τη λήξη των εκδηλώσεων για την 193η Επέτειο της Άλωσης Τριπολιτσάς.

Δεκάδες πυροτεχνήματα γέμισαν τον ουρανό με πολλά χρώματα χαρίζοντας σε μικρούς και μεγάλους ένα μοναδικό θέαμα.

Απολαύστε τα όμορφα πυροτεχνήματα...

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadiaportal.gr Πυροτεχνήματα στην Πλατεία Άρεως


6 Σχόλια

14.000 ευρώ μόνο για πυροτεχνήματα? Αυτή είναι η οικονομία θα έκανε η νέα δημοτική αρχή?

Βρε παιδιά άλλο 14000 και άλλο 45000 επι Σμυρνιώτη!!!Δηλαδή τότε τι λέγατε;

Με τα 45.000 που έδινε ο Σμυρνιώτης γίνονταν εκθέσεις κειμηλίων, φιλοξενούσε η Τρίπολη τους Μεσολογγίτες και τους Κύπριους που έρχονταν με τα χορευτικά τους, γνώριζαν την πόλη μας και άλλες πόλεις, έρχονταν επισκέπτες από άλλα μέρη, δούλευαν τα μαγαζιά , τα ξενοδοχεία , τα εστιατόρια κ.τ.λ. Οι εκδηλώσεις δεν είναι μόνο για εσωτερική κατανάλωση , αλλά για εξωστρέφεια, για να γίνεται η Τρίπολη πόλη προορισμού. Ετσι έρχεται η ανάπτυξη και όχι με το ανακαταευόμαστε μίζερα μεταξύ μας.!!!

14000 ευρώ εκ των οποίων τα 4800 ευρώ πήγαν στην τσέπη ένος επαγγελματία που δόθηκαν τα ηχητικά . Ένα ποσό το οποίο θα μπορούσε να μοιραστει και σε δεύτερο επαγγελματία της πόλης μας . Είναι δύσκολοι καιροί αλλά φαίνεται ότι αυτό ο παυλής δεν το βλέπει

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.