Ζορμπαλάς: Η Δημοτική Κοινότητα πρέπει να υψώσει τη φωνή της (video)

Ζορμπαλάς: Η Δημοτική Κοινότητα πρέπει να υψώσει τη φωνή της (video)

Μάρτιος 15, 2015 - 19:56
6 σχόλια

Στη συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης της Δευτέρας που παραβρέθηκαν και κάτοικοι της Τρίπολης μίλησε ο σύμβουλος Σταύρος Ζορμπαλάς για το θέμα των απορριμμάτων.

Ο κ. Ζορμπαλάς μίλησε, όπως είπε, έχοντας τρεις ιδιότητες: εκείνη του πολίτη της Τρίπολης, του γονιού, αλλά και ως εκλεγμένος που έχει μια ευθύνη παραπάνω για όσα συμβαίνουν.

«Η Δημοτική Κοινότητα είναι αμιγώς το όργανο που αντιπροσωπεύει την πόλη της Τρίπολης», τόνισε. Αναφέρθηκε στο γεγονός ότι έχουν ξεσηκωθεί από όλα τα χωριά του δήμου που θα τους πάνε τα απορρίμματα, ενώ στην Τρίπολη που τα έχουν δίπλα τους και τα μυρίζουν η Κοινότητα είναι αφανής.

 Η Δημοτική Κοινότητα παρόλο που δεν έχει δύναμη για το θέμα αυτό, θα έπρεπε να έχει πάρει θέση και να έχει υψώσει φωνή.

Δεν έχουμε δύναμη αλλά έχουμε ευθύνη

Τόνισε ότι δεν πρέπει οι ίδιοι να απαξιώνουν τον ρόλο τους και θα πρέπει να ακουστεί και η δική τους φωνή, καθώς εκπροσωπούν κόσμο.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Ζορμπαλάς:Η Δημοτική Κοινότητα πρέπει να υψώσει φωνή


6 Σχόλια

Πες τα Σταύρο αλλά απο ότι φαίνεται τσάμπα κόπος αυτοί δεν καταλαβαίνουν τίποτα . Θα δούμε αύριο στο Δ.Σ. που θα πλακώσουμε όλοι τι θα μας πουν .... για ακόμη μια φορά

Ζορμπαλα μιλας 5 λεπτα και τελικα δεν ειπες τιποτα! Εχετε χαζεψει, αρκει να σας τραβανε οι καμερες και ας λετε ασυναρτησιες τελικα.

ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥΣ ! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ Ο ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΔΕΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΕΙΕΣ. - ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΞΕΡΟΥΝ.

Θεοδωρακόπουλεεεε........... Ρεζίλι σε έχουν κάνει στην κοινότητα Τρίπολης. Δε σου μυρίζουν άραγε εσένα τα σκουπίδια ; Πάλι μόνο με τα ντεσιμπέλ βρήκες να ασχοληθείς ;

Ο Ζορμπαλας δινει συνεντευξεις και σε αλλα σιτε? Το δικο του δε το διαβαζει κανενας?

Ο Ζορμπαλάς και ο Κοσκινάς είναι οι μόνοι που διατηρούν ένα επίπεδο στην κοινότητα. Ο πρόεδρος κάθε φορά που δε ξέρει τι να απαντήσει , ανεβάζει επίτηδες τους τόνους για να διακόπτει το συμβούλιο ή βγαίνει έξω για τσιγάρο. Μόνο στο *** του ξέρει να γράφει ανενόχλητος γιατί εκεί δεν έχει αντίλογο...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.