Γλέντι με πασχαλινά εδέσματα και ζωντανή μουσική στην πλατεία Βαλτετσίου στην Τρίπολη (pics,vid)

Γλέντι με πασχαλινά εδέσματα και ζωντανή μουσική στην πλατεία Βαλτετσίου στην Τρίπολη (pics,vid)

Μάιος 05, 2024 - 22:32
7 σχόλια

Το Πασχαλινό γλέντι στην Τρίπολη, συνεχίστηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην πλατεία Βαλτετσίου στην Τρίπολη.

Η εκδήλωση με το κάψιμο του Ιούδα στην πλατεία Φιλικών, λόγω της απώλειας του Γ. Καραγιάννη δεν πραγματοποιήθηκε φέτος, ο δήμος όμως διοργάνωσε ένα παραδοσιακό γλέντι με χορό, και κεράσματα στην πλατεία Βαλτετσίου.

Η αντιδήμαρχος Πολιτισμού του δήμου Τρίπολης κυρία Ε. Καρούντζου στην ομιλία της χαιρέτησε τους παρευρισκόμενους και εξήγησε ότι λόγω της έναρξης της αντιπυρικής περιόδου δεν μπορούσε να γίνει το άναμμα φωτιάς για το κάψιμο του Ιούδα.

Ο δήμαρχος Τρίπολης σε δηλώσεις του από την πλατεία ευχήθηκε Χρόνια Πολλά σε όλους τους δημότες και στους επισκέπτες που βρέθηκαν αυτές τις μέρες στην Τρίπολη και ανέφερε ότι αυτές τις μέρες πρέπει όλοι να είμαστε αλληλέγγυοι.

Στην ορχήστρα συμμετείχαν οι

Κλαρίνο Γιωργος Παυλάκος

Τραγούδι Γωγώ Γαλάνη και Πέρος Αχιλλέας

Κιθαρα Αποστόλης Τζαβέλας, τύμπανα Σαραντος Γεωργακοπουλος και πλήκτρα Κωστας Αλεξοπουλος

 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Γλέντι στην πλατεία Βαλτετσίου στην Τρίπολη


7 Σχόλια

Η "αντί πυρηνική περιοδος" στην Τρίπολη... ξεκίνησε!!! Η αλήθεια είναι πως τέτοιου είδους βόμβες πεφτουν από το 2019 όταν αντιδημαρχος πολιτιμου έγινε η συγκεκριμένη κυρία. Είναι άπαιχτη. Θα μείνει στην ιστορία ως η πιό λόγια! Μπράβο Δήμαρχε!!!

Αντι-drone ζώνη φτιάχνει το ΝΑΤΟ; Αντιπυρηνική ζώνη φτιάχνει η αντιδήμαρχος πολιτισμού της Τρίπολης. Είμαστε πολύ μπροστααααά.

11.29, 14.43 Ένα εκ παραδρομής λάθος που μπορούσε να κάνει ο καθένας μας, το κάνατε σημαία εσείς οι αλάνθαστοι προφέσορες...της ανωνυμίας. Σας λυπάμαι γιατί ανώνυμοι και παράσιτα θα παραμείνετε μια ζωή. Χριστός ανέστη και καλά μυαλά, αν και βέβαια για μερικούς από εσάς είναι απλά Κυριακή

"Ανεπανόρθωτες" καταστάσεις απείρου κάλλους. Μόνο εδώ. Εντωμεταξύ πέταξε κι άλλη κοτσάνα για να δικαιολογήσει τις αδικαιολόγητες προχειρότητες. Δεν μπορούν λέει να βάλουν φωτιά ειδικά στην πλατεία Βαλτετσίου γιατί είναι μέσα στην πόλη... και θα αρπάξουν τα τσιμέντα... ενώ στην Φιλικών που είναι εξοχή και έχει χωραφάκια και βλάστηση θα ήταν πιο ασφαλές.... Άψογοι είστε, φτου μη σας ματιάσουμε

Συγχαρητήρια στο Δήμαρχο και την Αντιδήμαρχο για τον ωραίο στολισμό και για την όμορφη μέρα που μας χάρισαν. Όλα δωρεάν για όλο τον κόσμο. Και το μόνο που κάνατε εσείς οι επικριτές είναι το ότι δεν αφίσατε τίποτα από το στολισμό της πλ. Άρεως. Καθήστε σπίτι σας και μη μιλάτε καθόλου.

Αποκτήσαμε και .....αντιπυρηνική ομπρέλα !! Οι Ουκρανοί μπορεί να ανησυχούν , εμείς όμως μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι !

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.