Χωρίς ίντερνετ η μισή Πελοπόννησος-Έχουν βγει εκτός 5000 συνδρομητές

Χωρίς ίντερνετ η μισή Πελοπόννησος-Έχουν βγει εκτός 5000 συνδρομητές

Ιούλιος 23, 2014 - 10:40
3 σχόλια

Χωρίς ίντερνετ έχει μείνει η μίση Πελοπόννησος από τις 10:00 το πρωί της Τετάρτης 23 Ιουλίου. Σύμφωνα με τον ΟΤΕ υπάρχει βλάβη την οποία προσπαθούν να αποκαταστήσουν.

Εκτός σύνδεσης έχουν βγει περιοχές της Νότιας και Ανατολικής Πελοποννήσου. Στην Τρίπολη πολλές είναι οι περιοχές που δεν έχουν σύνδεση. Οι υπηρεσίες του ΟΤΕ καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για να αποκαταστήσουν τη βλάβη.

Το μήνυμα του ΟΤΕ αναφέρει:

Προσωρινή αδυναμία σύνδεσης στο ίντερνετ σε περιοχές της Νότιας και Ανατολικής Πελοποννήσου. Οι υπηρεσίες του ΟΤΕ εργάζονται για την άμεση αποκατάσταση.


3 Σχόλια

Αποκλειεται!! Το υπερσύγχρονο και άριστα συντηρημένο δίκτυο του ΟΤΕ έπαθε βλάβη. Δεν το πιστεύω...

ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΤΕ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ.ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΕΝΑΙ ΤΟΥ ΟΤΕ ΟΠΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΕΤΕΡΙΕΣ.ΕΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΟΥΤΕ FORTHNET OYTE HOL OYTE WIND OYTE CYTA OYTE ΚΑΝΕΝΑΣ.ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΤΕΡΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΚΑΛΩΔΙΟ,Ο ΟΤΕ ΕΖΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΑΚΡΗ Σ ΑΚΡΗ...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.