Ξηροπήγαδο: Η πύλη εισόδου της Βόρειας Κυνουρίας

Ξηροπήγαδο: Η πύλη εισόδου της Βόρειας Κυνουρίας

Σεπτέμβριος 09, 2018 - 13:40
0 σχόλια

Στη δημιουργία ενός χώρου υποδοχής για τους επισκέπτες της Βόρειας Κυνουρίας θα προχωρήσει η δημοτική αρχή, με τη σύμφωνη γνώμη της αντιπολίτευσης.

Όπως είπε ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Παναγιώτης Μαντάς κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου, ο Δήμος πρέπει να αποκτήσει έναν χώρο υποδοχής, έναν χώρο όπου οι επισκέπτες θα κατατοπίζονται σχετικά με όλα τα στοιχεία ενδιαφέροντος.

Η δημοτική αρχή επέλεξε το Ξηροπήγαδο ως χώρο δημιουργίας αυτής της πύλης εισόδου και καλωσορίσματος στη Βόρεια Κυνουρία, καθώς είναι το πρώτο χωριό του Δήμου που βρίσκει στο διάβα του ο ταξιδιώτης ερχόμενος από την Αθήνα.

Ο κ. Μαντάς αναφέρθηκε κατά την εισήγησή του στην ανάγκη σήμανσης Δήμου Βόρειας Κυνουρίας στην είσοδό της.

Χωροθετώντας μια σειρά από δραστηριότητες, θα φτιάξουμε έναν χώρο πρώτης ανάγνωσης και προβολής του Δήμου μας.

Ο χώρος αυτός θα περιλαμβάνει πληροφορίες για τη γεωγραφία του τόπου, τα χωριά του Δήμου, οδηγίες για τον ταξιδιώτη, καθώς και κάθε χρήσιμη πληροφορία που θα τον βοηθήσει ώστε να έχει μια άνετη διαμονή αλλά και να διοργανώσει την εκδρομή και τις διακοπές του.

(ΠΗΓΗ: astrosnews.gr)


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.