Ξέσπασμα Παπαχρόνη: Να πάρουμε όλοι από τρία αδέσποτα σπίτι μας (vid)

Ξέσπασμα Παπαχρόνη: Να πάρουμε όλοι από τρία αδέσποτα σπίτι μας (vid)

Οκτώβριος 03, 2018 - 11:09
7 σχόλια

Η έκφραση «είστε ανίκανοι!» που ακούστηκε από την παράταξη του κ. Σμυρνιώτη, στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης την 1 Οκτωβρίου,  εξόργισε τον δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφούσας παράταξης του ΔΣ Τρίπολης κ. Παπαχρόνη,  ο οποίος σηκώθηκε όρθιος και με βροντερή φωνή είπε ότι η παράταξή του αντιμετωπίζει αδυναμίες, στο θέμα των αδέσποτων, κατηγορώντας την προηγούμενη δημοτική αρχή για το ζήτημα.

Να μου πείτε εσείς τι κάνατε για να λύστε αυτές τις αδυναμίες, που δεν κάνουμε και εμείς

Τι και αν ο πρόεδρος του ΔΣ κ. Κακλαμάνος, αλλά και οι συνάδελφοί του προσπαθούσαν να τον επαναφέρουν σε τάξη, ο κ. Παπαχρόνης είπε: «Εδώ δεν ξέρουμε τι μας γίνεται» .

Τέλος, ο δημοτικός σύμβουλος αρκετά εξοργισμένος πρότεινε στους δημοτικούς συμβούλους  να υιοθετήσουν μερικά αδέσποτα, έτσι ώστε να συμβάλουν έμπρακτα στην επίλυση του προβλήματος.

Εγώ έχω σκυλί, έτσι προτείνω για να ελαττωθεί το πρόβλημα με τα αδέσποτα, να πάρουμε ο καθένας από δύο σκυλιά σπίτι μας

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Ξέσπασμα Παπαχρόνη: Να πάρουμε όλοι από τρία αδέσποτα σπίτι μας


7 Σχόλια

Ότι θα πάρετε όλοι από τρία, κ. Παπαχρόνη, αυτό είναι το μόνο σίγουρο..Αλλά θα τα πάρετε στις εκλογές και δεν θα είναι αδέσποτα..

Μόνο δυο?

θα υιοθετήσω αδέσποτο μόνο και μόνο γιατί είστε ανίκανοι (όλοι σας και οι νυν και οι πρώην δημοτική αρχή.......) να τα προστατεύετε από τους κακούς ανθρώπους. ΟΙ ΦΟΛΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ

Κύριε Παπαχρόνη η Τρίπολη είναι Pet Friendly και αυτό θα έπρεπε να μας τιμά. Το οτι έρχονται και αφήνουν τα σκυλάκια τους στην Τρίπολη δείχνει οτι στην πόλη μας θα έχουν μια καλύτερη και αξιοπρεπή ζωή οι τετράποδοι φίλοι μας. Το να τα φυλακίσουμε σε διαμερίσματα και αυλές σπιτιών δεν είναι λύση. Έλεος πια.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.