Ήττα για τον Φωκικό με βασικό τον Σταθουλόπουλο

Ήττα για τον Φωκικό με βασικό τον Σταθουλόπουλο

Οκτώβριος 03, 2018 - 12:19
0 σχόλια

Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στον 4ο όμιλο στην πρεμιέρα της Γ' Εθνικής κατηγορίας ο Φωκικός από τον Αχιλλέα Νεοκαισαρείας με σκορ 2-1 με τον Χρήστο Σταθουλόπουλο να αγωνίζεται στο βασικό σχήμα της ομάδας του.

Ο Αρκάς κεντρικός χαφ βρέθηκε στην βασική ενδεκάδα του Φωκικού παίζοντας σε όλο το 90λεπτό και παρά την καλή του παρουσία δεν μπόρεσε να αποτρέψει το άσχημο αποτέλεσμα για την ομάδα του.

Σκόρερ για τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας στο παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στην βροχέρή Πιερία την περασμένη Κυριακή 1 Οκτωβρίου ήταν οι Παγωνίδης και Παπαδόπουλος με τον Κυριακόπουλο από πλευράς Φωκικού να ισοφαρίζει προσωρινά.

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Ρούλης Παπαδόπουλος): Βασιλειάδης, Καταχιώτης, Δερμίσης, Αποστολίδης, Τσιμπούκας, Ίτσιος, Κατσαρός (85΄Καραθάνας), Κατσαμάγκας (89΄Τζήκας), Παπαδόπουλος (57 Ναρίνογλου), Μτσεντλισβίλι (76΄Λυκούργος).

Φωκικός (Γιάννης Λύτρας): Παπαδόπουλος, Αμπραχαμιάν, Ζιώγας, Χρυσαφόπουλος (70΄Πελτέκης), Κουρελής, Σταθουλόπουλος, Κυριακόπουλος, Μεγάλος, Κολοβός, Μπαλαμπάνος (77΄Κοτσάι), Χατζηστάμου.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.