Ξεκινούν οι ακαδημίες volley ΣΕΦΑ Αρκαδικού

Ξεκινούν οι ακαδημίες volley ΣΕΦΑ Αρκαδικού

Σεπτέμβριος 17, 2015 - 09:56
2 σχόλια

Με βασικό σύνθημα στηρίζουμε την ομάδα μας επενδύουμε στην πόλη μας και με κίνητρο το μεράκι και την αγάπη μας για το άθλημα  ανακοινώνεται την έναρξη  ακαδημιών για την περίοδο 2015-2016  για αγόρια και κορίτσια από την τρίτη δημοτικού.

Στόχος των τμημάτων υποδομής των Ακαδημιών είναι από την μια η διαμόρφωση του χαρακτήρα των μικρών παιδιών σύμφωνα με το ιδεώδες του ευ αγωνίζεσθαι και τις αξίες του αθλητισμού, και από την άλλη η ενθάρρυνση και υποστήριξη των μικρών μας φίλων ώστε να αναπτύξουν τα προσόντα και τα χαρακτηριστικά εκείνα ώστε  να παίξουν στα αγωνιστικά τμήματα της ομάδας μας. Για πρώτη φορά φέτος θα δεχόμαστε και αγόρια ώστε σε βάθος χρόνου να υπάρξει στην πόλη μας μετά την γυναικεία ομάδα που αγωνίζεται στην β΄εθνική κατηγορία και αντρική αγωνιστική ομάδα.

Πιστεύουμε ότι μ΄αυτό τον τρόπο προσφέρουμε στην νεολαία της πόλη μας στην ανάπτυξη του ίδιου του αθλήματος αλλά και  στην ίδια μας την  ομάδα  ώστε αυτή να έχει  διάρκεια  συνέχεια και μέλλον. Άλλωστε η σημερινή οικονομική κρίση, μας δείχνει αυτόν το δρόμο, τον δρόμο του να στηριζόμαστε στα δικά μας παιδιά στις δικές μας δυνάμεις ,το δρόμο της προσπάθειας της υπομονής και της επιμονής

Υπεύθυνη προπονήτρια : Ρούλα Πεντεφούντη .Τηλέφωνο επικοινωνίας (καθημερινά 6-8) 6975207028

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.