Ξεκινούν και πάλι οι πλειστηριασμοί

Ξεκινούν και πάλι οι πλειστηριασμοί

Ιούνιος 28, 2017 - 13:09
1 σχόλια

Απελευθερώνονται και πάλι από σήμερα 28 Ιουνίου οι πλειστηριασμοί στα ειρηνοδικεία της χώρας, καθώς οι συμβολαιογράφοι ανέστειλαν την αποχή τους. Εδώ και 8 μήνες αρνούνταν να συμμετάσχουν σε πλειστηριασμούς κατοικιών με επισπεύδοντες τράπεζες, Δημόσιο και δήμους, ενώ πριν από δύο μήνες είχαν κάνει ένα βήμα πίσω, προσερχόμενοι σε πλειστηριασμούς κατοικιών άνω των 300.000 ευρώ.

Οι συμβολαιογράφοι σε ανακοίνωσή τους καυτηριάζουν το γεγονός ότι έμειναν απροστάτευτοι από την Πολιτεία απέναντι στους προπηλακισμούς που δέχονταν κατά τη διάρκεια των πλειστηριασμών στα Ειρηνοδικεία, υποστηρίζουν ότι η πολιτεία δεν έλαβε όλα εκείνα τα αναγκαία μέτρα προκειμένου να τηρηθεί η νομιμότητα, ούτε όμως προχώρησε σε κάποια λύση για την πρώτη κατοικία.

«Από σήμερα θα εκτελούνται όλοι οι πλειστηριασμοί ανεξαρτήτως ποσού και αντικειμένου. Η Πολιτεία και οι αρμόδιοι εκμεταλλεύτηκαν την αποχή μας και όλο αυτό το διάστημα δεν ανέλαβαν τις ευθύνες τους ώστε να βρουν μια λύση και να εκπονήσουν ένα ολοκληρωμένο σχέδιο προστασίας της μοναδικής και της πρώτης κατοικίας», τόνισε ο πρόεδρος του συμβολαιογραφικού συλλόγου εφετείων Αθηνών – Πειραιώς – Αιγαίου και Δωδεκανήσου, Γεώργιος Ρούσκας, μιλώντας στον Αθήνα 984.


Υπάρχει 1 Σχόλιο

ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΡΠΑΚΤΙΚΩΝ. ΑΚΟΜΑ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΓΕΡΗ ΚΟΝΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΜΑΖΙ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.