Ξεκινούν εργασίες αποκατάστασης οδοστρώματος στον Δήμο Τρίπολης

Ξεκινούν εργασίες αποκατάστασης οδοστρώματος στον Δήμο Τρίπολης

Σεπτέμβριος 17, 2018 - 10:02
3 σχόλια

Με απόφαση του δημάχου Τρίπολης Δημήτρη Παυλή που εκδόθηκε στη Διαύγεια στις 14 Σεπτεμβρίου ανακοινώνεται ότι πιστώθηκαν περίπου 69.000 ευρώ ια εργασίες αποκατάστασης οδοστρώματος στον Δήμο Τρίπολης.

Συγεκριμένα, στη απόφαση με Αριθμό Πρωτοκόλλου 29077 αναφέρεται:

Εγκρίνουμε τη δαπάνη και διαθέτουμε πίστωση ύψους € ΕΞΗΝΤΑ ΟΚΤΩ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΝΝΙΑΚΟΣΙΑ ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΤΡΙΑ EURO και ΕΝΤΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ( 68.973,11 ), για την πληρωμή ισόποσης δαπάνης σε βάρος του ΚΑΕ 30.7333.0002 του Προϋπολογισμού εξόδων του ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ οικ. έτους 2018 για την εκτέλεση του έργου: "Έργα αποκατάστασης οδοστρώματος Δήμου Τρίπολης" (αρ. μελ.: 125/2018 Δ/νσης Τ.Υ. & Πολεοδομίας).

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν αναγράφονται στη συγκεκριμένη απόφαση. Τόσο η πόλη της Τρίπολης όσο και ο Δήμος γενικά, διαθέτουν ακατάλληλο οδόστρωμα στο 70% των δρόμων, όπως έχει παραδεχθεί ο ίδιος ο δήμαρχος. Αναμένεται, λοιπόν, να δούμε πού θα πραγματοποιηθούν οι εργασίες. Το βέβαιο είναι ότι ένα καλό «ρεκτιφιέ» το χρειάζεται η πλειονότητα των δρόμων του Δήμου Τρίπολης.


3 Σχόλια

Μυρουδιά πίσσας στους δρόμους - εκλογές πλησιάζουν! Αυτό σημαίνει ότι ο τωρινός δήμαρχος υπολογίζει να ξανακατέβει. Ευτυχώς γιατί αλλιώς θα άφηνε τους δρόμους στην τύχη τους.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.