Ξεκίνησαν οι δηλώσεις Μαθημάτων εαρινού εξαμήνου 2017

Ξεκίνησαν οι δηλώσεις Μαθημάτων εαρινού εξαμήνου 2017

Μάρτιος 02, 2017 - 14:30
3 σχόλια

Για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2016-2017, το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών ανακοινώνει ότι η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών δηλώσεων μαθημάτων ορίζεται από την Πέμπτη 02-03-2017 έως και την Τέταρτη 15-03-2017.

Η δήλωση μαθήματος επεχει και ρόλο ανανέωσης εξαμήνου και είναι υποχρεωτική και οι εκπρόθεσμες δηλώσεις δεν γίνονται δέκτες.

Σημείωση:  Φοιτητές, οι οποίοι θα δηλώσουν μαθήματα πέραν του εξαμήνου τους, η δήλωση μαθημάτων τους θα διαγράφει από τη γραμματεία χωρίς άλλη ειδοποίηση

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Για ποιο λογο να γραφτει αυτη εδω η πληροφορία σε αρθρο σε site της Τρίπολης. ενω οι φοιτητες ενημερώνονται ολοι προσωπικα στο mail τους; ποιος υπογραφει την αναρτηση δεν μας ειπατε

Ο λόγος είναι: για να σχολιάσεις εσύ!!! πες και ένα ευχαριστώ!!! Σε παρακαλούμε να μας προτείνεις στο site ποιας πόλης και χώρας προτείνεις να "ανεβεί" αυτή η πληροφορία!!! Κρεμόμαστε απο τα..γραπτά σου!!!

Προφανως στο site της σχολης εννοει και το αναφερει κιολας οτι ενημερωνονται οι αμεσα ενδιαφερομενοι στο mail τους. Και καλο ειναι να υπογραφεται τα αρθρα ετσι ειναι το σωστο.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.