Ξανά «Χ»αμένος στις ευκαιρίες του... Αστέρας - Λεβαδειακός 0-0

Ξανά «Χ»αμένος στις ευκαιρίες του... Αστέρας - Λεβαδειακός 0-0

Απρίλιος 07, 2019 - 19:18
21 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης σε ένα κομβικό παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό είχε ευκαιρίες αλλά για μία ακόμα φορά δεν κατάφερε να τις αξιοποιήσει μένοντας στο 0-0 και μοιραία μη μπορώντας να αποβάλει από πάνω του άγχος.

Η αρκαδική ομάδα με την ισοπαλία της αυτή έφθασε τους 28 βαθμούς και πλέον θα παίξει όλη την κατηγορία στα Γιάννενα κόντρα στον ΠΑΣ και στο Ηράκλειο απέναντι στον ΟΦΗ τις επόμενες δύο αγωνιστικές.

Δοκάρι ο Μανιάς πριν την συμπλήρωση του πρώτου λεπτού του αγώνα, μοιραίος ο Καλτσάς με πολλές αποτυχημένες τελικές, ήρωας ο τερματοφύλακας Μπάγιτς για τους Βοιωτούς που κράτησε όρθια την ομάδα του στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

Το πρώτο ημίχρονο είχε καλό ρυθμό και αρκετές φάσεις και για τις δύο ομάδες με τον Αστέρα Τρίπολης να μπαίνει πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο έχοντας μόλις στα 45 δευτερόλεπτα την πρώτη του τεράστια ευκαιρία με τον Μιχάλη Μανιά με ψιλοκρεμαστό πλασέ να σημαδεύει το δοκάρι όντας ουσιαστικά και η καλύτερη στιγμή του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη όλος ο Λεβαδειακός έπαιζε πίσω από την σέντρα με τους κιτρινομπλέ να βγαίνουν μαζικά μπροστά για να ανοίξουν καλά οργανωμένη άμυνα των φιλοξενούμενων χωρίς όμως επιτυχία. Ο Αστέρας Τρίπολης έφθασε κοντά στο γκολ στο 75', στο 79' και στο 95', αλλά και τις τρεις φορές ο Μπάγιτς νίκησε Καλτσά και Τριανταφυλλόπουλο κρατώντας το μηδέν για την ομάδα του που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Γιώργος Παράσχος): Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακόπουλος (68' Τασουλής), Βαλιέντε, Μουνάφο, Ρόλε (58' Τσιλιανίδης), Φερνάντεθ (73' Αραβίδης), Καλτσάς, Μανιάς.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Νίκος Καραγεωργίου): Μπάγιτς, Αντιλέου, Ντιόγκο, Λιάγκας, Τσαμπούρης, Χατζηλάμπρος, Καραχάλιος, Μητρόπουλος (83' Όμο), Νίκας, Μαρκόβσκι (86' Ζησόπουλος), Γιακουμάκης (70' Σαβαντογκό).

Ειδήσεις: 

21 Σχόλια

Τ Ε Τ Ε Λ Ε Σ Τ Α Ι ...... Ας εισπράξουν οι ιδιοκτήτες τα επίχειρα της εμμονής τους , να μην πάρουν παίχτες που να μπορούν να κρατήσουν την ομάδα στην Α κατηγορία ! Καληνύχτα σας ..............

Εσύ δεν ήσουν ρε κόοουτς που έλεγες ότι ''θα πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε'' ??? Μάγος ήσουν ? Πρόσεχε μόνο από αυτούς που θα πάρεις , όσοι σου .....περισσέψουν να δώσεις μερικούς και σε καμιά άλλη ομάδα που κινδυνεύει !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αντε γεια θείο !

Καί τώρα θα πας σε δύο έδρες που παίζουν τη παραμονή τους να παίξεις το ταμπούρι της ζωής σου με την ελπίδα να πάρεις ένα Χ και να κερδίσεις τον αδιάφορο Πανιώνιο στο τέλος. Καί αυτό είναι ομάδα τώρα που δεν ξενερώνει τον κόσμο. Καί αν δεν πέσουμε θα έχουμε σωθεί σε κάνα μπαράζ ή σε καμία ισοβαθμία και τι μάγκες που θα μαστε που πάλι τζάμπα τη βγάλαμε ασουμε

Φεύγει το Πανεπιστήμιο, πέφτει η ομάδα, τελειώνει και η θητεία της δημοτικής φάρσας και η πόλη πρέπει να ισορροπήσει στα πραγματικά κυβικά της και να αναλογιστεί πως οι φούσκες δεν είναι παντοτινές.

Ετσι και ο Κομποτιακος δεν ειχε τα 2 τελευταια παιχνιδια με Παοκ και Αεκ που εισαι σιγουρες ηττες ,θα μπαιναμε σε μεγαλες περιπετειες.Μεταγραφες τωρα καρβουνοσακουλα

@Σύντροφος - Η πόλη έχει πρόβλημα. Τα έσοδα από τους εργαζόμενους στην Μεγαλόπολη σε συρρίκνωση. Οι δημόσιοι υπάλληλοι με πολύ μειωμένα εισοδήματα. Το Πανεπιστήμιο σε φάση φυγής πράγματι. Μπάκος-Καυμενάκης μάλλον έκαναν το κέφι τους-κύκλο τους και τελειώνει και αυτό (ελπίζω όχι). 5 χρόνια Παυλής. Άλλα τόσα σχεδόν ΣΥΡΙΖΑ. Πόσο να αντέξει μια πόλη;;; Υπάρχει τεράστιο πρόβλημα για την Τρίπολη. Η κατάσταση σώζεται μόνο με ενίσχυση του Πανεπιστήμιου και μεγάλες ιδιωτικές επενδύσεις στην ΒΙ.ΠΕ. 2-3 επιχειρήσεις επιπέδου ΡΟΚΑ. Αλλιώς βλέπω σημαντική συρρίκνωση του πληθυσμού και μαρασμό της πόλης.

Η ξεφτίλα είναι η ηπιότερη λέξη για να σας απευθύνει κάποιος ! Ξεφτιλίσατε μια πόλη ολόκληρη και μια ομάδα που ήταν πρότυπο σε όλη την Ελλάδα ! Συγχαρητήρια , τα καταφέρατε μια χαρά ! Πηγαίνετε τώρα να κάνετε καμιά άλλη δουλίτσα ..... το ποδόσφαιρο αφήστε το να ασχολείται κάποιος που το πιστεύει και το υπηρετεί ........

κλασσική περίπτωση που πρέπει να διδάσκεται .... ένας επιθετικός=Μανιάς μπορεί να ρίξει μια ομάδα... Εξαιτίας του έχουμε χάσει τουλάχιστον 15 βαθμούς φέτος...

απο την αρχη της χρονιας το εχω γραψει,μανιας ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟ ΓΙΔΙ,η διοικηση τα τλτ χρονια κανει εγκληματα,ε καποια στιγμη θα τα πληρωσει,μαλλον εφτασε η ωρα αο οτι φαινεται ,κριμα

ΓΙΔΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ... ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΠΕΡΣΙ ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΕΥΡΩΠΗ.. ΑΠΛΑ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΧΑΛΙΑ, ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΓΚΟΛ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΕΝΟ ΤΕΡΜΑ. ΟΣΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΛΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ... ΑΠΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ.. ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΡΙΜΑ

Ο Μανιάς δεν μας έβγαλε Ευρώπη πέρσυ... ιδικά ο Μανιάς δεν μας έβγαλε Ευρώπη ίσα ίσα αυτός μαζί με τον Ιγκλέσιας μας την στέρησαν!!

γκολ Μανιάς 2017-2018: 28 αγώνες 12 γκολ. Φέτος 27 αγώνες 4 γκολ.

@09:16 - Χορτάσαμε γκολ από τα εξτρέμ της ομάδας και τα κεντρικά χαφ και μας φταίει ο Μανιάς. Η ομάδα έχει τέτοια φτώχεια στα χαφ, που παριστάνει το 10άρι ο ...Μουνάφο. Καλτσάς και Τσιλιανίδης είναι ανύπαρκτοι επιθετικά. Ο Καλτσάς έχει και κάποιες αναλαμπές, ο Τσιλιανίδης τίποτα. Όσο είχαμε τον Τόνσο μασκαρευτόταν η επιθετική φτώχεια της ομάδας. Αν δεν είχαμε τον Τόνσο στον πρώτο γύρο θα είχαμε πέσει ήδη μαζί με τον Απόλλωνα. Η φυγή Τόνσο είναι η αιτία για την κατάρρευση της ομάδας. Αυτός ήταν το Α και το Ω στην επίθεση. Οι ομάδες κρίνονται στο κέντρο τους.

19.59. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.. και αυτοί έπρεπε να βοηθούν περισσότερο. Αλλά φάσεις του έχουν κάτσει (του Μανιά), και είναι πολλές, πάρα πολλές, και πολλά τετ α τετ... και τα έχει χάσει σχεδόν όλα φέτος άρα είναι τραγικός. Κρίμα που δεν έχουμε αναπληρωματικό επιθετικό..

Και τέλος πάντων φέτος για το Χ ψ λόγο ο Μανιάς δεν τραβάει. Να πούμε εδώ όμως επειδή ξεχνάτε ευκολα πως μετά τη πώληση Γιάννου, έμεινε χωρίς επιθετικό ο Αστέρας επί 1.5 χρόνο , όπου επαιΖε ένας ανεκδιηγητος Ιωαννιδης & ήρθε ο Μανιάς και σταμάτησαν να πονάνε τα ματια μΑς. Συνεχίζω, φέτος δεν τα βάζει λοιπόν, το βλέπει η διοίκηση και φέρνει Ανδραβίδη...... Ο οποίος έχει τον τελευταίο 1.5 χρόνο σκοράρει πόσα 3 γκολ συνολικά.... Άρα έκαναν τους υπολογισμούς νταξει σου λέει στη χειρότερη πάμε μπαράζ, ας τη βγάλω πάλι με τα λίγα...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.