Παναρκαδικός - Ασπρόπυργος 0-3 (vid)

Παναρκαδικός - Ασπρόπυργος 0-3 (vid)

Απρίλιος 07, 2019 - 19:22
0 σχόλια

Ο Παναρκαδικός προσπάθησε, πάλεψε, έπαιξε για την ιστορία, την φανέλα και την υστεροφημία του όμως ο Ασπρόπυργος είχε την ποιότητα αλλά και την τύχη σε κάποιες περιπτώσεις για να φύγει με το διπλό με σκορ 0-3 από την Τρίπολη.

Σκόρερ για τους φιλοξενούμενους οι Νικολάου στο 16' μετά από φάουλ του Νοτσιόπουλου, ο Δουκάκης στο 58' μετά από προσπάθεια του Ντιατά, απόκρουση του Καλόγεροπούλου και στην συνέχεια με κοντινό πλασέ έγινε το 0-2 με τον Δουκάκη και πάλι στο 84' με σουτ μέσα από την περιοχή να κάνει το τελικό 0-3.

Οι πράσινοι έφθασαν μια ανάσα από το 1-1 στο 49΄με τον πρώτου σκόρερ τον Μάριο Γεωργόπουλο ωστόσο ο κίπερ του Ασπρόπυργου Κατσούλης απογειώθηκε και με μια απίστευτη απόκρουση κράτησε σε εκείνο το σημείο το μηδέν και το προβάδισμα της ομάδας του.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναρκαδικού στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι τους γνώρισαν την αποθέωση για την επίτευξη του εφετινού στόχου αλλά και για την μεγάλη τους προσπάθεια κόντρα στον Ασπρόπυργο.

Μελανό σημείο το επεισόδιο του προπονητή του Ασπρόπυργου Γιώργου Βαζάκα με τους φιλάθλους του Παναρκαδικού στο τρίτο γκολ της ομάδας του.

Παναρκαδικός: Καλογερόπουλος, Καναβέτα (Τσανής), Μπινιώρης, Στρέμπας, Γκαντιάγκα, Γιαλαμίδης, Τσιώλης (Τρέσα), Σβίγγος, Γεωργόπουλος, Λυμπερόπουλος Ν. (Λυμπερόπουλος Δ.) Καρβάλιο (Σωτηρόπουλος).

Ασπρόπυργος: Κατσούλης, Νικολάου, Σταγάκης, Παντελίδης, Τσάνης, Βασιλείου, Δουκάκης (Φυλακτός), Σταύρου, Νατσιόπουλος (Τσουκαλάς), Καραλής (Μέντεζ), Ντιατά.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Παναρκαδικός-Ασπρόπυργος 0-3


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.