Βρήκε κλαρίνο ο ΣΥΡΙΖΑ!

Βρήκε κλαρίνο ο ΣΥΡΙΖΑ!

Απρίλιος 09, 2019 - 11:40
2 σχόλια

Θα μου πείτε τώρα, εδώ έγινε χαμός ολόκληρος και «πλατιά απεύθυνση» για τον Τζουμάκα και όλο το παλαιό (διε)φθαρμένο, στον Βασίλη Παϊτέρη θα κωλώσει ο ΣΥΡΙΖΑ;

Οι φωτογραφίες και τα γελάκια του Βασίλη Παϊτέρη με την Όλγα τη Γεροβασίλη και τον Νίκο τον Παππά και με τον Παύλο τον Πολάκη προχθές στο Γαλάτσι σημαίνουν την ένταξη, επιτέλους, του δημοφιλούς τραγουδιστή στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.

Στα ψηφοδέλτια του κόμματος που δεν τον ήθελε το 2012 και τελευταία στιγμή τον είχαν βγάλει από το ψηφοδέλτιο του υπόλοιπου Αττικής!

Θυμίζω ότι ο κ. Παϊτέρης είχε διατελέσει πολιτευτής της Πολιτικής Ανοιξης του Αντώνη Σαμαρά, του ΔΗΚΚΙ του Δημήτρη Τσοβάλα και της Νέας Δημοκρατίας του Κώστα Καραμανλή!

Τη νίκη του οποίου το 2004 πανηγύρισε εξόχως με το κλαρίνο του!

Κλαρίνο βρήκαμε, άντε να βρούμε τον ζουρνά τώρα για τα καινούρια πανηγύρια...


2 Σχόλια

Πρέπει να έχεις το θράσος του Τσίπρα για να σχολιάζεις τις μετακινήσεις του Παιτέρη ενώ έχεις ασπαστεί και υποστηρίξει κάθε άποψη ανάλογα με τα "φεγγάρια". Στο κάτω κάτω οι γύφτοι το κάνουν φανερά: ορμάνε όπου έχει επιδόματα και τζάμπα φαί, αλίμονο αν δεν πήγαιναν ΣΥΡΙΖΑ

Οπως επιβεβαιώνει και η περίπτωση Πατσατζόγλου το αίμα νερό δεν γίνεται!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.