Κατσουράνης σε Σπυρόπουλο: Ο Κώτσιρας... Μη γελάς (vid)

Κατσουράνης σε Σπυρόπουλο: Ο Κώτσιρας... Μη γελάς (vid)

Απρίλιος 09, 2019 - 11:26
5 σχόλια

Την τιμητική του είχε ο Γιάννης Κώτσιρας στην Κυριακάτικη αθλητική εκπομπή του OPEN TV "Total Football" με τον Κώστα Κατσουράνη με παρέμβαση του προς τον δημοσιογράφο Αλέξη Σπυρόπουλο να τον τοποθετεί στους κορυφαίους δεξιούς μπακ του πρωταθλήματος της Super League.

Όλα ξεκίνησαν από την ανάλυση του πρώτου γκολ της ΑΕΚ  στην Ξάνθη με την σέντρα του Γκάλο από το δεξιά και το τελείωμα του Πόνσε με τον Ντέμη Νικολαΐδη να αναφέρεται στην σημασία της επιστροφής του Βραζιλιάνου με τον Αλέξη Σπυρόπουλο να ανοίγει το θέμα αναφορικά με τους δεξιούς μπακ στην χώρα μας και την συμμετοχή τους στα παιχνίδια των ομάδων τους.

Πιο συγκεκριμένα ο Αλέξης Σπυρόπουλος είπε: Ειδικά μάνι, μάνι με Ελαμπντελαουί, Λέο Μάτος και Ροντρίγκο Γκάλο και αν σκεφτώ ακόμα έναν, δύο θα τους βρω..." με τον Κώστα Κατσουράνη ακαριαία να του απαντά "Ο Κώτσιρας. Μη γελάς... Πολύ καλός" και τον Αλέξη Σπυρόπουλο να ολοκληρώνει " έχουμε καλούς μπακ".

Η ωραία αυτή τηλεοπτική στιχομυθία του πρώην διεθνή άσου Κώστα Κατσουράνη με τον εκ των κορυφαίων Ελλήνων αθλητικών δημοσιογράφων Αλέξη Σπυρόπουλο έχει ασφαλώς την δική της ξεχωριστή αξία για τον Μεγαλοπολίτη άσο της Αρκαδικής ομάδας.

Ο Γιάννης Κώτσιρας πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με τον Αστέρα Τρίπολης μοιάζοντας πιο ώριμος από ποτέ στο παιχνίδι του συγκεντρώνοντας όπως είναι λογικό πολλά βλέμματα πάνω του.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα της εκπομπής "Total Football" της Κυριακής 7 Απριλίου πατώντας ΕΔΩ (Part 3, 13:24 του βίντεο).

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

ελπίζω να μην τον "χαρίσουν" πουθενά... βλέπε Τόνσο. Από τον Κώτσιρα ο Αστέρας μπορεί να πάρει πολλά. Ίσως είναι ο μόνος που "αξίζει" από την φετινή χρονιά.

Ας είναι καλά όσοι έβαλαν ρήτρα μεταπώλησης εξυπηρετώντας τα συμφέροντα του Παναρκαδικού!

Μόνο εγώ κατάλαβα ότι το χάχανο του εκ των κορυφαίων ελλήνων αθλητικών δημοσιογράφων ήταν πέρα ως πέρα ειρωνικό, όταν ανέφερε το όνομα του Κώτσιρα ο Κατσουράνης; Εσύ που έγραψες το άρθρο δεν το πήρες χαμπάρι; Πού έβοσκες;

Σιγά ρε φίλε "πέρα για πέρα ειρωνικό". Ψιλογέλασε σαν πρώτη αντίδραση, επειδή ο Κώτσιρας όσο καλός και να είναι χάνεται στον κακό φετινό Αστέρα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.