Βράβευσε Κοκκάλα και 1ο ΕΠΑΛ Τρίπολης «Ο Γέρος του Μοριά» (pics,vid)

Βράβευσε Κοκκάλα και 1ο ΕΠΑΛ Τρίπολης «Ο Γέρος του Μοριά» (pics,vid)

Μάιος 06, 2016 - 22:11
2 σχόλια

Ο σύνδεσμος φίλων Εθνικών ομάδων «Ο Γέρος του Μοριά» το απόγευμα της Παρασκευής (6/5)  βράβευσε στο παλαιό Δημαρχείο Τρίπολης τον δευτεραθλητή κόσμου και πρωταθλητή Ελλάδος στο ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ Παναγιώτη Κοκκάλα καθώς επίσης και στην σχολική ομάδα ποδοσφαίρου του 1ου ΕΠΑΛ Τρίπολης της σεζόν 2014-2015 για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα.

Το παρών στην κατάμεστη αίθουσα του Παλαιού Δημαρχείου Τρίπολης έδωσαν γονείς, φίλοι και μέλη του συνδέσμου «Ο Γέρος του Μοριά» και φορείς της Δημοτικής και Περιφερειακής αρχής.

Στην εκδήλωση πέραν των τιμητικών πλακετών που παραδόθηκαν από τα μέλη του συλλόγου φίλων Εθνικών ομάδων στον Παναγιώτη Κοκκάλα αλλά στο ΕΠΑΛ Τρίπολης υπήρξε και απονομή μεταλλίων στους μαθητές και προβολή δύο πολύ ξεχωριστών βίντεο με τις επιτυχίες που έχουν προσφέρει ο Αρκάς αθλητής του ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ και η σχολική ομάδα ποδοσφαίρου.

Ο πρόεδρος του συλλόγου φίλων Εθνικών ομάδων «Ο Γέρος του Μοριά» έδωσε τα συγχαρητήρια του για τις διακρίσεις τόσο του Πανγιώτη Κοκκάλα σε ατομικό επίπεδο όσο και της Σχολικής ομάδας τονίζοντας την προσπάθεια και εθελοντικό έργο που κάνει ο σύλλογος στα τρία χρόνια λειτουργίας του.

Ο Παναγιώτης Κοκκάλας μιλώντας αμέσως μετά την βράβευση του εμφανώς συγκινημένος ευχαρίστησε τον σύλλογο για την τιμή που του έκανε, έστειλε το δικό του μήνυμα προς τους αρμόδιους φορείς για να συνεχίσουν να στηρίζουν τον αθλητισμό στην Αρκαδία και ασφαλώς έδωσε το σύνθημα για νέες επιτυχίες στο μέλλον.

Από την πλευρά του 1ου ΕΠΑΛ Τρίπολης τον λόγω αμέσως μετά την βράβευση πήρε ο υποδιευθυντής του σχολείου κ. Χρήστος Καρνέζης και αφού ευχαρίστησε τον σύλλογο φίλων Εθνικών ομάδων για την βράβευση και την στήριξη προς την σχολική ομάδα αλλά και όλους όσους συνέβαλαν για να έρθει αυτή η επιτυχία τόνισε την χαρά και την περηφάνια για έναν εκπαιδευτικό να βλέπει τους μαθητές του να προοδεύουν.

Τα χειροκροτήματα και η συγκίνηση έδωσαν το δικό τους χρώμα σε μία πολύ όμορφη και ξεχωριστή εκδήλωση με τον σύνδεσμο φιλάθλων Εθνικών ομάδων «Ο Γέρος του Μοριά» να αποδεικνύει για μία ακόμα φορά το έργο και την προσφορά.

 

Video: 

Arcadia Portal.gr Βράβευσε Κοκκάλα και 1ο ΕΠΑΛ Τρίπολης «Ο Γέρος του Μοριά»


2 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.