Βουνά τα σκουπίδια στην Λιγνιτική Μεγαλόπολης – Γιατί δεν τα μαζεύει ο Δήμος;

Βουνά τα σκουπίδια στην Λιγνιτική Μεγαλόπολης – Γιατί δεν τα μαζεύει ο Δήμος;

Μάρτιος 27, 2019 - 20:01
1 σχόλια

Η εικόνα μιλάει από μόνη της, μπροστά στο διοικητήριο της Λιγνιτικής Μεγαλόπολης, στο πιο κεντρικό σημείο, τα σκουπίδια έχουν δημιουργήσει ένα βουνό στους κάδους.

Σε πολλά άλλα σημεία η εικόνα είναι παρόμοια. Τα σκουπίδια έχουν να μαζευτούν αρκετές ημέρες και υπάρχει κίνδυνος για την υγεία των εργαζομένων.

Τα σκουπίδια από τις εγκαταστάσεις της Λιγνιτικής και της ΔΕΗ τα μαζεύει ο Δήμος Μεγαλόπολης, σύμφωνα με πρόγραμμα, όπως ισχύει και για την Μεγαλόπολη και τα χωριά.

Προσπαθώντας να μάθουμε γιατί δε έχουν μαζευτεί τα σκουπίδια ακούσαμε 2 εκδοχές.

Η μια είναι ανώνυμη και κάνει λόγο ότι ο Δήμος Μεγαλόπολης δεν μαζεύει τα σκουπίδια επειδή ζητάει πετρέλαιο από την Λιγνιτική και δεν του δίνουν.

Η άλλη εκδοχή είναι από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Δουκούρη , ο οποίος μας ενημέρωσε ότι τα σκουπίδια δεν μαζεύτηκαν επειδή έχει χαλάσει το ένα απορριμματοφόρο από τα 3 που έχει ο Δήμος.

Εμείς παρουσιάζουμε το θέμα και ας μας απαντήσουν επίσημα ο Δήμαρχος ή ο Πρόεδρος της Λιγνιτικής για ποιον λόγο έχει δημιουργηθεί αυτή η απαράδεκτη κατάσταση.

ΠΗΓΗ: kafeneio-megalopolis.gr


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.