Βοσυνιώτειο: Απλήρωτοι οι υπάλληλοι, το κληροδότημα δεν βγάζει τα έξοδά του

Βοσυνιώτειο: Απλήρωτοι οι υπάλληλοι, το κληροδότημα δεν βγάζει τα έξοδά του

Οκτώβριος 31, 2019 - 10:21
1 σχόλια

Για ακόμα μία φορά το Βοσυνιώτειο απασχόλησε το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης κατά την προγραμματισμένη συνεδρίασή του την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου. Το θέμα έθιξε ο Νίκος Τσιαμούλος, επικεφαλής της παράταξης «Τριπολη - Αλλάζουμε τα δεδομένα», καθώς, όπως είπε, οι υπάλληλοι παραμένουν απλήρωτοι.

«Οι υπάλληλοι του Βοσυνιώτειου είναι απλήρωτοι. Η Περιφέρεια ενώ είχε πει ότι θα δώσει χρήματα, τελικά δεν τα έδωσε ποτέ. Δεν ξέρουμε πού ανήκει το Βοσυνιώτειο, όμως κάπου ανήκει και κάτι πρέπει να κάνουμε. Θέλω να γνωρίζω τι έχει κάνει η δημοτική αρχή, τι θα κάνει για τη λειτουργία του θεσμικά».

Ο δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης απάντησε ότι στην επόμενη συνεδρίαση του ΔΣ, θα έρθει το θέμα εντός ημερήσιας διάταξης. «Κάθε μέρα το Βοσυνιώτειο μπαίνει μέσα, δεν βγάζει τα έξοδά του. Θα δούμε την κατάσταση που βρήκαμε και παραλάβαμε. Το Βοσυνιώτειο έχει 17 παιδιά και δέκα εργαζόμενους», είπε, τέλος, ο κ. Τζιούμης.


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΥΝΕΒΑΛΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ , ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ .

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.