Βολές Παπαηλίου κατά Βλάση για τα απορρίμματα (vid)

Βολές Παπαηλίου κατά Βλάση για τα απορρίμματα (vid)

Μάρτιος 17, 2017 - 14:40
12 σχόλια

Δύο μέρες μετά την παραχώρηση συνέντευξης του βουλευτή Ν.Δ. Αρκαδίας Κώστα Βλάση για τα απορρίμματα και για τον τρόπο διαχείρισης του ζητήματος από την περιφερειακή αρχή, ο προϊστάμενος της Υπηρεσίας Συγκοινωνιακών Έργων και Δομών Περιβάλλοντος Γιώργος Παπαηλίου με δική του συνέντευξη απάντησε για το ζήτημα των απορριμμάτων.

Εν τάχει να αναφέρουμε ότι ο βουλευτής στις δηλώσεις του είχε αναφέρει ότι η περιφέρεια έχει  οδηγηθεί σε αδιέξοδο στο θέμα των απορριμμάτων λόγω της αδυναμίας της να διαχειριστεί ένα μείζον για ολόκληρη την Πελοπόννησο πρόβλημα, είτε μια εμμονική στάση που σκοπό έχει να προωθήσει συγκεκριμένες λύσεις με συγκεκριμένο τρόπο αδιαφορώντας για τους πολίτες και τις ανάγκες τους.

Ο κ. Παπαηλίου Γιώργος την Παρασκευή 17 Μαρτίου ήρθε να απαντήσει στις κατηγορίες του Κώστα Βλάση, αναφέροντας ότι οι όποιες δηλώσεις γίνονται καλό θα είναι να προτείνουν και κάποια λύση και όχι απλά να χρησιμοποιούνται για αντιπολιτευτικούς λόγους.

Η κυβέρνηση πρέπει να λάβει αποφάσεις γιατί το πρόβλημα είναι μεγάλο

Ξεκαθάρισε ότι η προσωρινή διαχείριση των απορριμμάτων είναι στην αρμοδιότητα των τεχνικών υπηρεσιών της περιφέρειας Πελοποννήσου και ότι ο ΦΟΔΣΑ είναι αρμόδιος για τα απορρίμματα, δυστυχώς όμως ακόμα δεν έχει καταφέρει να επιλύσει τα προβλήματα που προκύπτουν.

Ζητήματα για την προσωρινή διαχείριση είναι 100%  στην αρμοδιότητα της υπηρεσίας μας και όχι σε αυτή του κ. Τατούλη

Ο κ. Παπαηλίου σχολιάζοντας τα όσα ειπώθηκαν από τον βουλευτή της ΝΔ είπε «ο κ. Βλάσης θα έπρεπε να ενημερωθεί από τις Υπηρεσίες και να μην βγαίνει να λέει ανορθόδοξα πράγματα».

Μεταξύ άλλων ο προϊστάμενος της διεύθυνσης Δομών Περιβάλλοντος παραδέχτηκε ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τα απορρίμματα στην Πελοπόννησο και οι όποιες κωλυσιεργίες υπάρχουν πρέπει να λυθούν, προκειμένου να προχωρήσει η όποια λύση.

Εμείς για την λύση στο πρόβλημα με τα απορρίμματα είχαμε προτείνει το τρίπτυχο, διαλογή, κομποστοποίηση, δεματοποίηση υπολείμματος και μεταφορά σε αδειοδοτημένη μονάδα διαχείριση του υπολείμματος

Video: 

ArcadiaPortal.gr Απάντηση Παπαηλίου στις δηλώσεις Βλάση για τα απορρίμματα


12 Σχόλια

Πολύ καλά τα είπε ο βουλευτής κύριε Παπαηλίου.Εσείς π[ου είσαστε προιστάμενος μαζί με τον κύριο Τατούλη έπρεπε να έχετε επιλύσει το Θέμα των σκουπιδιών.Οι μόνοι που δικαιούνται να μιλάνε είναι οι πολίτες που πληρώνουν φόρους .Κατά συνέπεια και οι βουλευτές που εκλέγονται από τους πολίτες.

Δίκιο έχετε η " δραματοποίηση" του υπολείματος είναι η μόνη λύση αλλά αντί για κομποστοποίηση προτείνω να κάνουμε κωμικοποίηση.

Ο Παπαηλιου λοιπον ειναι ο υπευθυνος για την εκτακτη αναγκη της γορτυνιας. Και καμαρωνει. Τι να πει κανεις.. Στο τατουλισταν εχει χαθει καθε μετρο...

Eνας που βεβαίωσε πως έγινε δρόμος στην Σπάρτη που δεν έγινε, και πληρώθηκε ο "κατασκευαστής" ζεστά ευρωπαϊκά εκατομμύρια, τι τον έχει τον κύριο;

Το <<Ζητήματα για την προσωρινή διαχείριση είναι 100% στην αρμοδιότητα της υπηρεσίας μας και όχι σε αυτή του κ. Τατούλη>> δεν το καταλαβαίνω. Η υπηρεσία σας που υπάγεται, δεν είναι υπηρεσία της Περιφέρειας Πελοποννήσου που ηγείται ο κ. Τατούλης?

Γιατί απαντάει ο υπάλληλος για το ζήτημα των απορριμμάτων και όχι ο Περιφερειάρχης ή έστω το Γραφείο Τύπου? Και αφού απάντησε ο υπάλληλος, γιατί δεν αναφέρει και τη διάταξη νόμου βάσει της οποίας τα ζητήματα για την προσωρινή διαχείριση είναι 100% στην αρμοδιότητα της υπηρεσίας του?

Τις όποιες δηλώσεις από πολιτικά πρόσωπα θα πρέπει να τις διακατέχει ο εντοπισμός του προβλήματος και οι προτάσεις για τη λύση .Ο φανατισμός, οι σκοπιμότητες και η στηλίτευση προσώπων δεν οδηγεί πουθενά , μόνο σε μικροπολιτικές , που δεν ξέρεις αν πετύχουν . Με το να κατηγορούμε συνέχεια όχι μόνο δε λύνουμε το πρόβλημα , αλλά το αφήνουμε να παραπαίει και στο τέλος να τρέχουμε άρον- άρον να δώσουμε την όποια βιαστική λύση. Δε μπορεί να φταίει πάντα και για όλα ο Τατούλης .Εν κατακλείδι για να δουλέψουν οι άνθρωποι θέλουν θεσμούς και νόμους και για να εφαρμοστούν οι νόμοι θέλουν ανθρώπους .

Όπως τα λες, Paul Tomsen, 7/03/2017 - 21:23, και παρόλα αυτά συνεχίζει να είναι προϊστάμενος της Υπηρεσίας Συγκοινωνιακών Έργων και Δομών Περιβάλλοντος.

Κι εσύ Γιωργάκη που ήσουν τόσο καιρό κρυμμένος ; Εδώ χανότανε το σύμπαν στην Τρίπολη , το σκουπίδι είχε φτάσει ώς την άκρη των γυαλιών σου, δεν πήρες είδηση τίποτα, να βγεις να τα μαζώξεις αφού ήτανε δική σου αρμοδιότητα ; Μπας και ήσουν εκδρομή κατά Σπάρτη μεριά, εκεί στο Σκούρα - Πυρί λέμε, έκανες τις καινούργιες επιμετρήσεις του δρόμου που σε έκανε διάσημο και δεν πρόκαμες να σώσεις την κατάσταση ; Γιατί δεν έχετε ούτε δράμι τσίπας μωρέ ; Τι αλαζονεία είναι αυτή που σας δέρνει; Αντί να ντρέπεσαι να αντικρύζεις τους Τριπολιτσιώτες , έχεις και τόλμη να τους κοροϊδεύεις ;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.