Βεργέτης: Σας ευχαριστώ όλους

Βεργέτης: Σας ευχαριστώ όλους

Ιανουάριος 29, 2016 - 07:20
2 σχόλια

Τι δήλωσε ο Αρκάς προπονητής ύστερα από τη λύση συνεργασίας του με τον Αστέρα

"Αισθάνομαι την ανάγκη να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ιδιοκτήτες και στη διοίκηση του ΑΣΤΕΡΑ που με εμπιστεύτηκαν, στο πόστο του πρώτου προπονητή, για αυτά τα δυόμιση χρόνια και που δείχνουν τη διάθεση να συνεχιστεί η συνεργασία μας. 

Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω το προσωπικό της ΠΑΕ (προπονητικό επιτελείο, ιατρικό επιτελείο και όλους τους εργαζόμενους) για την άψογη συνεργασία που είχαμε, καθώς και όλους τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνεργάστηκα και ζήσαμε μαζί όλες αυτές τις υπέροχες στιγμές σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Τέλος, να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και να ευχηθώ στον ΑΣΤΕΡΑ να πετύχει τους στόχους του, γιατί είναι η ομάδα η οποία με ανέδειξε και θα κατέχει πάντα ξεχωριστή θέση μέσα στην καρδιά μου."

 

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ! ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

Παρ' ολο που δεν ήσουν τεχνικός ποδοσφαίρου, εν τούτοις με το πείσμα και την ηθική που είχες, σήκωσες τον Αστέρα πολύ ψηλότερα απ΄ ΄όσο του άξιζε !! Μην ακούς τις σειρήνες των κατηγόρων , αυτοί αύριο θα ψέγουν τον επόμενο που θα πάρει τη θέση σου !! Ετσι είναι στο ποδόσφαιρο .... αν δεν δεις το χειρότερο , δεν μπορείς να εκτιμήσεις το καλλίτερο !! Καλή τύχη ...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.