Τέλος ο Βεργέτης από τον Αστέρα

Τέλος ο Βεργέτης από τον Αστέρα

Ιανουάριος 28, 2016 - 14:30
25 σχόλια

Η βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό με 5-0 στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος που ουσιαστικά ισοδυναμεί με τον αποκλεισμό της ομάδας από συνέχεια του θεσμού και σε συνδιασμό με τα πολλά άσχημα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα δρομολόγησαν ραγδαίες εξελίξεις στον Αστέρα Τρίπολης με τον Στάικο Βεργέτη να αποτελεί πλέον παρελθόν από την τεχνική ηγεσία.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό το κλίμα στις τάξεις του κιτρινομπλέ στρατοπέδου βάρυνε πάρα πολύ ενώ υπήρξαν και διαμαρτυρίες από πλευράς των φιλάθλων που βρέθηκαν αργά το βράδυ στος εγκαταστάσεις του ''Θεόδωρος Κολοκοτρώνης''  περίπου 15-20 άτομα για να ζητήσουν εξηγήσεις από τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο.

Λίγες ώρες μετά το πρωί της Πέμπτης (28/1) ήρθε η ανακοίνωση από την ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης για την λύση της συνεργασίας της με τον Στάικο Βεργέτη ως προπονητή της πρώτης ομάδας με τον Αρκά τεχνικό όμως να παραμένει στον αρκαδικό σύλλογο καθώς αναμένεται να αναλάβει και να αξιοποιηθεί σε ένα άλλο διαφορετικό πόστο.

Πλέον ο Αστέρας Τρίπολης βρίσκεται στην αναζήτηση νέου προπονητή που θα αναλάβει την ομάδα και να την οδηγήσει στα play off του πρωταθλήματοςπου είναι πια ο μεγάλος στόχος των κιτρινομπλέ και να διεκδικήσουν για μία ακόμα χρονιά την έξοδο τους στις ευρωπαικές διοργανώσεις.

Ο Στάικος Βεργέτης έπειτα από 3 χρόνια στον πάγκο της αρκαδικής ομάδας ως πρώτος προπονητής αποχωρεί από το πόστο αυτό έχοντας βάλει το λιθαράκι του στις μεγάλες επιτυχίες της του Αστέρα  με μεγαλύτερες όλων  την συμμετοχή  και την αξιοπρεπέστατη παρουσιά του για δύο συνεχόμενες χρονιές στους ομίλους του Europa League.

Ο Στάικος Βεργέτης ανέλαβε τις τύχες του Αστέρα Τρίπολης στις 30 Σεπτεμβρίου του 2013 μετά την αποχώρηση του Σάκη Τσιώλη και μέχρι της 28 Ιανουαρίου του 2016 ήταν στο τιμόνι των κιτρινομπλέ όντας ο μακροβιότερος προπονητής της ομάδας στα χρόνια των επαγγελματικών κατηγοριών.

Αναλυτικά η ανκοίνωση του Αστέρα Τρίπολης:

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον κύριο Στάικο Βεργέτη, ως προπονητή της πρώτης ομάδας.

Ο κύριος Βεργέτης θα παραμείνει στον ΑΣΤΕΡΑ και θα δραστηριοποιηθεί από άλλο πόστο, το οποίο σύντομα θα ανακοινωθεί

Ειδήσεις: 

25 Σχόλια

Άλλους πρέπει να δίωξεις κ. Καϋμενάκη αλλά δεν τολμάς. Και μη μου πείς δεν ξέρεις ποιούς? Γιατί μαζί τις κάνετε τις αλλαγές και τα ρίχνετε αλλού. Γι αυτό δεν έρχετε ο κόσμος στο γήπεδο.

ο αστερας ειναι στα τοπ 5 κλαμπ της ελλάδας και δεν μπορει να τρωει 5αρες απο κανενα

μπορει να γινει προπονητης στον παναρκαδικό. για μέχρι εκει καλά είναι, χωρίς καμια δόση κακίας

....συμφωνω κι επαυξανω! Αυτου του ειδους τα "νταραβερια" βλεπει ο κοσμος και θα αραιωσει απ' το γηπεδο περισσοτερο. Δεν μασαει κουτοχορτο. Στερειται λογω οικονομικων ο κοσμος ναι, δεν εχει φτασει ομως και στο σημειο να μην εχει κριτικη ικανοτητα και να μην βλεπει! Οτιδηποτε "Κοκκινο".... πρεπει να διωξει ο Αστερας. Εξαλλου εχει χρωμα κιτρινο και μπλε. Ας το υπερασπιστει.

Υπάρχουν και άλλοι απο την τεχνική ηγεσία του Αστέρα που πρέπει να δούν την πόρτα εξόδου .Ξάξτε τους εναν έναν και θα τους βρείτε .Σε ότι αφορά την απόδοση των παικτών δεν βλέπετε ποί σέρνονται(βλέπε Ιγγλέσιας,Κουρμπέλη,Θεοδωρόπουλο,Λαμφαρότε) και φροντείστε να κάνετε καμμιά μεταγραφή σύντομα γιατί τα παιγνίδια του Αστέρα στη Τρίπολη θα τα βλέπετε μόνοι σας. α

Εσείς οι 2 του Ολυμπιακού από Τριπολη, που χθες πανυγηρίζατε τα γκολ του Γαύρου σε καφετέρια της Τρίπολης, θα τα πούμε την Τετάρτη....από πολύ κοντά....Φιλάκια..........

Τετάρτη μεσημέρι όλοι στο γνωστό σημείο να υποδεχτούμε τους Πρωταθλητές μας και νταμπλούχους μας.

Στάικε, ένα μεγάλο ευχαριστώ για την σκληρή δουλειά και την συμβολή σου στις μεγάλες επιτυχίες σε Ευρώπη και Ελλάδα. Οι ικανοτητές, οι γνώσεις, το ήθος και η συμπεριφορά σου ήταν πολύ ευχάριστες εκπλήξεις για την πόλη και για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Οτι και αν πουν κάποιοι κακεντρεχείς και ειδικά αυτοί που δεν χώνεψαν ποτέ τους πως ένα παιδί από την πόλη μας έγινε Α προπονητής, δείξε ανωτερότητα. Είναι μικροί άνθρωποι. Εσύ είσαι ο πιο επιτυχημένος προπονητης μας. Μακάρι να βγω ψεύτης αλλά νομίζω οτι τα καλύτερα του Αστέρα είναι πίσω μας. Μάλλον χτυπήσαμε το ταβάνι μας.

Οι 2 φίλοι του Ολυμπιακού που λέτε οτι πανηγύριζαν σε καφετέρια δεν είναι η εξαίρεση στις τάξεις του Αστέρα αλλά ο κανόνας. Γνωστά αυτά στην πόλη. Οποτε πρόσεξτε όπως θα τους την "πέσετε" μην σας πάρουν στο κυνήγι!!χαχαχαχαχα

Αγαπητοί ο Στάικος Βεργέτης προσπάθησε και όντως μπορεί να μην είναι προπονητής -γυμναστής- είναι ο άνθρωπος αλλά έκανε ότι καλύτερο. Είναι γεγονός ότι δεν μπόρεσε ποτέ να ΄δεσει την ομάδα ως σύνολο , η ομάδα δεν έπαιξε ποιοτικό ποδοσφαιρό. Η αλλαγή χρειαζόταν πολύ καιρό τώρα. Ευτυχώς που κατάλαβε ο ιδιοκτήτης ότι πρέπει να φέρει ένα προπονητή και να τον αφήσει ελεύθερο να κάνει τη δουλειά του. Καλός λοιπόν ο Στάικος αλλά πολύ λίγος. Γιατί οι σπουδαίοι προπονητές φαίνονται όταν έχουν μέτριους παίκτες και όχι όταν η ομάδα πετάει.

Απορία : Πώς γίνεται ο Αστέρας ΜΟΝΟ στα ματς με τον Ολυμπιακό να διασύρεται με τεσσάρες, πεντάρες και εφτάρες ;;; Τυχαίο ;;; Η απάντηση πρέπει να δοθεί από τη διοίκηση ... και όχι από τον κ..( Ευ)εργέτη !!! Γιατί πραγματικά αυτός ευεργέτησε την ομάδα στα τρία χρόνια που έκανε τον προπονητή και ας μην ήταν η ειδικότητά του !

αυτοί οι λίγοι "προπονητές" της εξέδρας και του καναπέ ρίχνουν τα βέλη τους στον μόνο άνθρωπο που αυτά τα 2,5 χρόνια έδωσε την ψυχή του για την ομάδα! Το "ευχαριστώ" για τους τζάμπα μάγκες είναι το δηλητήριο! Ποτέ δεν έδωσαν ούτε ευρώ για να έρθουν στο γήπεδο! εγώ δεν έχω διαρκείας αλλα τα 10,15, ακόμα και 20 ευρώ τα δίνω κάθε φορά που παίζει ο Αστέρας στην έδρα μας. Αυτοί βρίζουν εκ του ασφαλούς από την χαμότρυπά τους

Δεν κρίνουμε έναν προπονητή, έναν άνθρωπο, από ένα αποτέλεσμα. Τι θα γίνει μ' αυτό το πράγμα; Γιατί δεν αφήνετε να ολοκληρώσει το έργο του κάποιος που ας μη τι άλλο φαίνεται σοβαρός, οργανωμένος και προπάντων δίκαιος; Κρίμα για τη διοίκηση της ομάδας μας...

@Χουζούρης - 2,5 χρόνια είναι στην ομάδα. Πόσα να μείνει για να ολοκληρώσει το έργο του; Δεν είναι μόνο το αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό. Από την αρχή του φετινού πρωταθλήματος ο Αστέρας δεν παίζει καλά. Για το ρόστερ που έχει, η απόδοσή της ομάδας είναι κακή. Πολύ συμπαθής σαν άνθρωπος ο Βεργέτης αλλά ήδη από το τέλος της προηγούμενης σαιζόν η ομάδα δεν απέδιδε ποιοτικό ποδόσφαιρο. Η προστασία που είχε ο συγκεκριμένος προπονητής από την διοίκηση είναι σπάνια στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Άλλος στην θέση του θα είχε απολυθεί από το πρώτο εξάμηνο. Μπράβο στην διοίκηση που τον στήριξε τόσο καιρό.

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΣΟΥ! ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΟΣ, ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΕΜΝΗ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΠΕΔΟ! ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΠΡΩΤΥΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

@ΠΑΥΛΟΣ 09:37 Στη μέση της σεζόν εσύ θεωρείς οτι πρέπει να φύγει ο Στάικος Βεργέτης; Για να έρθει ποιος Φεβρουάριο μήνα; Θα δίναμε μπράβο στη διοίκηση αν στήριζε μέχρι τέλους τον προπονητή της ομάδας.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ ΜΙΛΑΤΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΦΗΣΤΕ ΗΣΥΧΟ ΤΟΝ ΣΤΑΪΚΟ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΥΜΑ. ΑΛΛΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΚΑΛΑ. ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ.Ξ Υ Π Ν Α Τ Ε. ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΑΔΕΙΑΖΑΝ.

@Χουζούρης - Από την αρχή της σαιζόν η ομάδα δεν έχει καλή πορεία. Δεν είναι μόνο το αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό. Για την ακρίβεια από πέρυσι τον χειμώνα ο Αστέρας δεν παίζει καλά. Ο Αστέρας έχει ξεκάθαρα το πέμπτο ακριβότερο ρόστερ στην χώρα. Δεν είναι κάποια σπουδαία επιτυχία να έρθει 5ος. Ούτε να σε συναγωνίζεται ο Πανιώνιος και ο Λεβαδειακός. Έκαναν υπομονή πέρυσι. Φέτος τα ίδια. Ούτε στην Ευρώπη πήγε καλά, ούτε στο Πρωτάθλημα, ούτε στο Κύπελλο. Πέρυσι αποκλειστήκαμε από ομάδα Β' Εθνικής. 2 1/2 χρόνια τον άφησαν στον πάγκο παρότι είχε μηδενική εμπειρία. Τυχερός είναι...

Ο προστάτης του δημοσιοϋπαλληλισμού της ακινησίας και της μονιμότητας, βγήκε να υπερασπιστεί το θύμα της απόλυσης διότι η ομάδα του δημοσίου και οι συν αυτή εκεί ανήκουν, στον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Τη ξέρουμε την ευαίσθητη καρδιά του, αλλά ας ησυχάσει, ανακοινώθηκε ήδη ότι θα παραμείνει σε άλλο πόστο, όπως στο ελληνικό δημόσιο. Ερχεται μετακλητός

Οποιοι εδω μέσα κράζουν τον βεργέτη είναι είτε άσχετοι είτε εμπαθείς. Ολοι γνωρίζουμε οτι δεν ηταν η δουλειά του και όμως έδωσε και την ψυχή του. Τον κράτησαν μόνο και μόνο επειδη τους βόλευε που δεν έφερνε αντιρρήσεις. Ουτως ή αλλως την ομάδα ο "κοουτς" την έφτιαχνε. Ολοι γνωρίζουμε μην κρυβόμαστε πίσω απο το δαχτυλάκι μας

Α ρε γίδια, πιστεύετε όλοι πως ο προπονητής κάνει τη ν ομάδα; Αυτά παλιά στο τέξας. Την ομάδα την φτιάχνει ο πρ΄ποεδρος κι απλά λέει στον προπονητή να αγχώνεται και να κάνει τον χαρούμενο ή τον στεναχωρημένο. Και να πηγαίνει πανω κάτω. Οι παίχτες φταίνε 100%. Ας είχανε πάρει καλύτερους. Τώρα.... είναι αργά. Τόσα λεφτά έχουνε. Ας πάρουν 2 παίχτες των 3 εκατομμυρίων, να δεις πως σου κάνω και γω τον προπονητή. Μέχρι και την Μπάρτσα κοουτσάρω.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.