Βασίλης Κούβαλης: «Είμαστε ομάδα που δεν τα παρατάμε ποτέ»

Βασίλης Κούβαλης: «Είμαστε ομάδα που δεν τα παρατάμε ποτέ»

Δεκέμβριος 12, 2016 - 09:00
1 σχόλια

Ικανοποιημένος από τον βαθμό της ισοπαλίας έμεινε ο προπονητής της Δόξας Μεγαλόπολης Βασίλης Κούβαλης αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την Χαλκίδα που βρήκε την ομάδα του να φεύγει με τον βαθμό από την Χαλκίδα.

Ο Αρκάς τεχνικός στάθηκε στο πόσο σημαντικό είναι για την ομάδα του να μένει αήττητη σε μια τόσο δύσκολη έδρα κόντρα σε μια ιστορική ομάδα τονίζοντας πως η Δόξα δεν τα παρατά ποτέ μέσα στο γήπεδο αλλά και στο γεγονός πως αγωνίζεται με 8 παιδιά από την Μεγαλόπολη στην βασική της ενδεκάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βασίλης Κούβαλης αμέσως μετά το τέλος του αγώνα της Δόξας με την Χαλκίδα

 «Ήταν το έκτο παιχνίδι που μένουμε αήττητοι. Όταν δέχεσαι κάποιο γκολ στα τελευταία λεπτά πρέπει κάποια στιγμή να βάλεις και εσύ. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι με μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Η Χαλκίδα είναι μία τεράστια ομάδα με μεγάλη ιστορία και βαριά φανέλα. Την έχω αντιμετωπίσει και ως ποδοσφαιριστής και είναι μία από τις ομάδες που έχουν παίξει στον τρίτο όμιλο και μόνο αυτό λέει πολλά.

Η Δόξα από την πλευρά της αγωνίζεται για πρώτη φορά στη Γ’ Εθνική κατηγορία αφού στο παρελθόν έχει παίξει σε μια τυπική Γ’ κατηγορία. Η Δόξα έχει καταφέρει πολλά πράγματα και είναι μία ομάδα που μέσα στο γήπεδο δεν τα παρατάει ποτέ.

Με οχτώ παίχτες στην βασική ενδεκάδα από την Μεγαλόπολη συν κάποιες προσθήκες με παιδιά που έχουν γνώση της κατηγορίας πορευόμαστε αρκετά καλά. Δεν είναι εύκολο για μια νεοφώτιστη ομάδα να πάρει ισοπαλία στην έδρα της Χαλκίδας». 

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.