Βασίλης Γεωργακόπουλος: Ο ταλαντούχος μουσικός από την Τρίπολη μάς συστήνει τον «Εξόριστο Άγγελο» (vid)

Βασίλης Γεωργακόπουλος: Ο ταλαντούχος μουσικός από την Τρίπολη μάς συστήνει τον «Εξόριστο Άγγελο» (vid)

Μάιος 10, 2018 - 10:24
0 σχόλια

Ο Βασίλης Γεωργακόπουλος, ο ταλαντούχος νεαρός μουσικός από την Τρίπολη, παρουσιάζει το καινούριο του κομμάτι με τίτλο «Εξόριστος Άγγελος», ανοίγει τα φτερά του και συστήνεται σε ένα πολύ μεγαλύτερο κοινό από αυτό που έχει αντιμετωπίσει έως σήμερα. Διότι ο Βασίλης, παρά το νεαρό της ηλικίας του, εργάζεται ακατάπαυστα, συμμετέχοντας σε διάφορα σχήματα σε μουσικές σκηνές της Τρίπολης εδώ και χρόνια.

Η νέα του δουλειά, που κυκλοφόρησε πολύ πρόσφατα στο You Tube και έχει αποσπάσει πολύ θετικά σχόλια, τιττλοφορείται «Εξόριστος Άγγελος». Ο Βασίλης μάς μίλησε για το κομμάτι:

«Η αρχική ιδέα του κομματιού ήταν το ''Le cercle''. Ο Χρήστος Δενδρινός εμπνεύστηκε από το άκουσμά του και έτσι έγραψε στίχους πάνω σε αυτό, μετατρέποντάς το στον «Εξόριστο Άγγελο». Όταν εμπνεύστηκα το κομμάτι φαντάστηκα τη ζωή ως έναν κύκλο με τις εναλλαγές στα συναισθήματα με το πέρασμα του χρόνου. Οι στίχοι αναφέρονται σε έναν ένθρωπο ο οποίος έχει βγει από μια σχέση και έρχεται αντιμέτωπος με τον ίδιο του τον εαυτό. ΄Ετσι φτάνει στο συμπέρασμα πως απ' όλη τη μάχη με τον εαυτό του κι απ' όλα αυτά που είχε δώσει απλόχερα στη σχέση, η σιωπή είναι το μεγαλύτερο δώρο. Όμως η κοπέλα έχει χαραχτεί βαθιά στην ψυχή του, νιώθει μια εσωτερική διαμάχη και εέσι ο χαρακτήρας μεταμορφώνεται σε εξόριστο άγγελο. Οι στίχοι τελειώνουν με τον πρωταγωνιστή να είναι αντιμέτωπος με τον καθρέπτη, δηλαδή τον ίδιο του τον εαυτό».

Το τραγούδι παρουσιάστηκε στο Hollywood Stage, στη Βουλιαγμένης, σε ένα live που συμμετείχαν ο Χρήστος Δενδρινός, ο Alan Santin και η Μαρία Μελίσσα Ρούτη, και που μέρος των εσόδων θα πάει στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα, όπως ενημέρωσε με ανάρτησή του ο συνθέτης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Ευχόμαστε από καρδιάς στον συμπατριώτη μας Βασίλη καλή επιτυχία στη νέα του δουλειά και... καλοτάξιδος ο «Εξόριστος Άγγελος»!

 

Video: 

Εξόριστος Άγγελος - Vasilis Georgakopoulos , Χρήστος Δενδρινός


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.