Σενάρια μεταγραφικής υπέρβασης με Ιγνάσι Μικέλ για τον Αστέρα

Σενάρια μεταγραφικής υπέρβασης με Ιγνάσι Μικέλ για τον Αστέρα

Μάιος 10, 2018 - 10:40
0 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης μετά την επιστροφή του στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και τα προκριματικά του Europα League έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό του για την νέα αγωνιστική χρονιά έχοντας βάλει μπροστά σε όλα τα πεδία.

Μάλιστα η αρκαδική ομάδα έχει μπει πολύ δυνατά και στο μεταγραφικό παζάρι αφού ο Νίκος Παπαδόπουλος και ο Μαρκ Φερνάντεθ απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής τους ενώ και ο Βαλεντίνος Βλάχος βρίσκεται πολύ κοντά στο να ακολουθήσει τον δρόμο προς την Τρίπολη.

Το νέο όνομα που βλέπει το φως της δημοσιότητας και βάζει στο παιχνίδι την αρκαδική ομάδα είναι και πάλι από την Ισπανία και πιο συγκεκριμένα του 25χρονού αμυντικού Ιγνάσι Μικέλ που αγωνίζεται με την φανέλα της Μάλαγα στην La Liga στην πρώτη κατηγορία του Ισπανικού ποδοσφαίρου.

Ο Ιγνάσι Μικέλ  Πονς όπως είναι το πλήρες όνομα του αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας, είναι 25 χρονών και την περσινή σεζόν μέτρησε 19 συμμετοχές με την Μάλαγα στην La Liga ενώ είναι παιδί της ''Masia'' των περίφημων ακαδημιών της Μπαρτσελόνα μιας και εκεί έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα έχοντας παραστάσεις και από την Αγγλία και την Championship με την Λέστερ, την Άρσεναλ και την Νόριτς κατά το παρελθόν.

Ο υποβιβασμός της Μάλαγα φέρνει νέα δεδομένα για τον ίδιο με τις πληροφορίες που διαρρέουν από το περιβάλλον του να κάνουν λόγω πως ψάχνεται για μία νέα πρόκληση στην καριέρα του και δεν θα έλεγε ''όχι'' σε μια ομάδα από το εξωτερικό που θα αγωνίζεται και στην Ευρώπη.

Κάπου εδώ για τους Ισπανούς προκύπτει και ο Αστέρας Τρίπολης με τα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο πως άνθρωποι της ομάδας βρίσκονται σε επαφές μαζί του προσπαθώντας τον πείσουν να πάρει την απόφαση να έρθει στην χώρα μας για λογαριασμό των κιτρινομπλέ.

Η περίπτωση δεν είναι απλή ούτε εύκολη καθώς μιλάμε για υπέρβαση από πλευράς Αστέρα για έναν ποδοσφαιριστή σε μια εξαιρετική ηλικία και που αγωνίζονταν σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το επόμενο διάστημα να φανεί τι μέλη γενέσθαι αναφορικά με το θέμα του Ιγνάσι Μικέλ.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.