Ζαουάντ Ζαϊρί : Δεν θα σας ξεχάσω ποτέ

Ζαουάντ Ζαϊρί : Δεν θα σας ξεχάσω ποτέ

Μάιος 10, 2018 - 10:06
0 σχόλια

Στην ερώτηση ποιος μπορεί σε αυτή την πόλη να ξεχάσει τον Ζαουάντ Ζαϊρί είναι απάντηση είναι μία και προφανής. Κανείς... Τα δύο περίπου δύο χρόνια του Γαλλομαροκινού με την κιτρινομπλέ φανέλα είναι σίγουρο πως θα μείνουν χαραγμένα στην καρδιά πολλών φιλάθλων.

Ο Ζαϊρί αποτελέσε την ατραξιόν, την σπουδαία μεταγραφή, την υπέρβαση, τον παίχτη που ήρθε να συνδυάσει το ταλέντο με την ουσία και να χαρίσει μερικές σπάνιες ενέργειες ποδοσφαιρικής ομορφιάς.

Σχεδόν μια δεκαετία από την στιγμή που έφυγε από την ομάδα ο ''μάγος'' επέστρεψε και πάλι στην Τρίπολη αυτή την φορά ως ένας καλός επισκέπτης για να βραβεύσει  τον MVP του εφετινού Αστέρα Τρίπολης, τον αρχηγό της ομάδας Ματίας Ιγκλέσιας.

Ο Ζαουάντ Ζαϊρί δήλωσε χαρούμενος και ευχαρίστησε τον Αστέρα και τον κ. Μπαντούνα για την πρόσκληση, τόνισε πως παρακολουθεί την πορεία της ομάδας και αποκάλυψε πως η Τρίπολη είναι μια πόλη όπου και αυτός και η οικογένεια του πέρασαν πολύ όμορφα και δεν θα την ξεχάσουν ποτέ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ζαουάντ Ζαϊρί στο περιθώριο της βράβευσης του Ματίας Ιγκλέσιας

Για την επιστροφή του στην πόλη για την βράβευση του MVP Ματίας Ιγκλέσιας: ''Ευχαριστώ τον Αστέρα και τον κ. Μπαντούνα για την πρόσκληση. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Τρίπολη και έχω την ευκαιρία να συναντώ ξανά παλιούς φίλους. Θα ήθελα να δώσω τα συγχαρητήρια μου στον Ματίας Ιγκλέσιας που αναδείχθηκε MVP και βοήθησε την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Παρακολουθώ τον Αστέρα, τα αποτελέσματα του και την πορεία του και είμαι πολύ χαρούμενος που η ομάδα εξασφάλισε ξανά την έξοδο της στην Ευρώπη και εύχομαι αυτό να συμβεί και τα επόμενα χρόνια''.

Για το ποια είναι η έντονη στιγμή που θυμάται από το πέρασμα του από τον Αστέρα Τρίπολης: ''Πέρασα δύο υπέροχα χρόνια στην Τρίπολη. Η καλύτερη μου στιγμή με τον Αστέρα που θυμάμαι πιο έντονα ήταν ο αγώνας με τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με το καλό παιχνίδι που έκανα στην Τρίπολη. Δεν είναι όμως όλα ποδόσφαιρο. Στην πόλη πέρασα μαζί με την οικογένεια μου πολύ όμορφες στιγμές και είμαι σίγουρος πως δεν θα σας ξεχάσω ποτέ.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.