Β. Γιαννακούρας: Σας ζητώ τη δική σας ψήφο, για τις ιδέες μας, για τα οράματά μας, για την Αρκαδία μας!

Β. Γιαννακούρας: Σας ζητώ τη δική σας ψήφο, για τις ιδέες μας, για τα οράματά μας, για την Αρκαδία μας!

Απρίλιος 11, 2023 - 09:32
9 σχόλια

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Βαγγέλη Γιαννακούρα

Φίλες και φίλοι,
νιώθω ιδιαίτερη τιμή που θα είμαι υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στις Εθνικές Εκλογές της 21ης Μάϊου. Θέλω να ευχαριστήσω, την επιτροπή ψηφοδελτίων του κόμματος και την νομαρχιακή επιτροπή του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Αρκαδίας, που ομόφωνα με επέλεξαν να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του κινήματος μας.

Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο μας, Νίκο Ανδρουλάκη, που μου δίνει την ευκαιρία να δώσω το νέο μεγάλο αγώνα για τη νέα αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών που έχει ανάγκη η πατρίδα μας.

Τις επόμενες εβδομάδες, θα έχω τη χαρά να επικοινωνήσω σε όλους τους Αρκάδες το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ για μια Ελλάδα με αξιοπρέπεια, αυτοπεποίθηση και προοπτική. Το οποίο είναι βασισμένο πάνω στις διαχρονικές αξίες που διέπουν το ΠΑΣΟΚ: τη Δημοκρατία, τη

Δικαιοσύνη και την Κοινωνική Αλληλεγγύη.

Είμαι σίγουρος ότι, όλοι μαζί θα πετύχουμε να φέρουμε την Αρκαδία της καρδιάς μας Ξανά Μπροστά και να την κάνουμε ξανά πρωταγωνίστρια τόσο στην Πελοπόννησο όσο και στην Ελλάδα. Μαζί θα αναδείξουμε τις προοπτικές του τόπου μας, δίνοντας παράλληλα και λύσεις στα προβλήματά του.

Η Αρκαδία της καρδιάς μας είναι ο Τόπος και οι Άνθρωποι της! Διαχρονικά ήμουν, και πάντα θα είμαι, δίπλα στην Αρκαδία και κοντά στους ανθρώπους της!

Η πολιτική για εμένα σημαίνει προσφορά!

Στις εκλογές της 21ης Μαΐου, σας ζητώ τη δική σας ψήφο, για τις ιδέες μας, για τα οράματα μας, για την Αρκαδία μας!
 


9 Σχόλια

Βαγγέλη πήρες στο λαιμό σου ένα ολόκληρο κόμμα. Δηλαδή δε μπορούσες να είχες παραιτηθεί τόσο καιρό; Γιατί αυτό ήταν το κόλλημα όπως φάνηκε. Φτάσαμε λίγο πριν την κάλπη και να μην υπάρχει ψηφοδέλτιο.

ΒΑΓΓΕΛΗ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΣΚΟΝΗ ΣΟΥ ΜΟΝΟ.. ΑΝΤΙΟ ΟΔΥΣΣΕΑ ............................. ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ

Τώρα φάνηκε ότι ο Οδυσσέας δεν είχε σχέση με τα σενάρια που ακούγονταν. Ο Βαγγέλης τελικά δεν ήξερε τι ήθελε.

Είναι φοβερό τα παπαγαλάκια του Οδυσσέα να διαδίδουν ότι ο πολυμήχανος δεν ήξερε τίποτα (έκανε δηλαδή τον Μητσοτάκη) και ότι δεν εμπόδισε κανέναν και οτι το πρόβλημα στο ψηφοδελτιο το δημιούργησε ο Βαγγέλης!!! Αν είναι δυνατόν πια! Όλη η αρκαδια ξέρει και όλοι οι ασχολούμενοι με το ΠΑΣΟΚ πανελληνίως, οτι μέχρι τελευταία στιγμή ο Κωνσταντινοπουλος πίεζε με όλους τους τρόπους για να μην υπάρχει ισχυρό ψηφοδελτιο στην Αρκαδια! Δεν τον ενδιέφερε το κόμμα του αλλά μόνο να βγει βουλευτής! Τώρα θα μιλήσει όμως ο λαός! Καλή επιτυχία Ευάγγελε!

τον οδυσσεα δεν τον θέλουν ούτε άτομα που τα είχε δίπλα του χρόνια γιατί τον σιχάθηκαν με την συμπεριφορά του και πλέον ήρθε η ώρα του,έστω και αν άργησε γιατί δεν είχε αντίπαλο μέχρι σήμερα..

Οδυσσέα άδειασε μας την γωνιά,αποδείχθηκες πολύ λίγος!! Κοίταξες μόνο την πάρτη σου και μόνο την πάρτη σου!! Μόνο ειρωνεία και ψέμα είσαι.

Δέν ψηφίζω ΠΑΣΟΚ χρόνια τώρα λόγο του κωνσταντινόπουλου,τώρα θα ψηφίσω πασοκ και Γιαννακούρα μόνο και μόνο για να μην βγει πάλι ο οδυσσέας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.