Κώστας Μιχόπουλος: Πώς θα μπορούσαμε να αξιοποιήσουμε τα 25 εκατ. ευρώ του Λιγνιτόσημου για την καλύτερη ανάπτυξη του τόπου μας και με νέες θέσεις εργασίας

Κώστας Μιχόπουλος: Πώς θα μπορούσαμε να αξιοποιήσουμε τα 25 εκατ. ευρώ του Λιγνιτόσημου για την καλύτερη ανάπτυξη του τόπου μας και με νέες θέσεις εργασίας

Απρίλιος 11, 2023 - 09:07
2 σχόλια

Συμπολίτες – Συμπολίτισσες  του λεκανοπεδίου Μεγαλόπολης

Νιώθουμε την ανάγκη να επικοινωνήσουμε μαζί σας , με αφορμή την συνεχιζόμενη φθίνουσα πορεία του Δήμου μας .

Η σημερινή δημοτική αρχή του κ.Χριστογιαννόπουλου , τέσσερα χρόνια τώρα οδήγησε την περιοχή μας σε αδιέξοδο με την αυταρχική και αλαζονική τακτική του, απαξιώνοντας τα θεσμικά και συλλογικά όργανα του Δήμου , εφαρμόζοντας την ενός ανδρός αρχή!!! Το Αποφασίζομεν και διατάσσομεν!!!

Με την συμπεριφορά του , τις πράξεις και τις παραλείψεις του, έφερε την πόλη στο σημείο μηδέν… στην ερημοποίηση, στην απαξίωση και υποβάθμιση της περιουσίας των κατοίκων, τον οικονομικό μαρασμό, την ανεργίακαι την φυγή των νέων από την πόλη μας.

Επί θητείας του δόθηκαν από το Ε.Α.Π. (Λιγνιτόσημο) για μεγάλα αναπτυξιακά έργα και νέες θέσεις εργασίας 25 εκ. ευρώ ,δυστυχώς η τακτική του κ.Χριστογιαννόπουλου για να υφαρπάξει την ψήφο των πολιτών, τα σκόρπισε σε ασφάλτους και σε προμήθειες με απευθείας αναθέσεις…, χωρίς καμία απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου και χωρίς να δέχεται καμία από τις παρακάτω προτάσεις μας, που κατ΄ επανάληψη έχουμε καταθέσει στο Δημοτικό Συμβούλιο!!!

Όπως :

1)Για το Αρχαίο θέατρο Μεγαλόπολης  3 εκατ. ευρώ

2)Για την υποδομή του Βιοτεχνικού πάρκου στο Ψαθί 2 εκατ. ευρώ.

3)Για το Αρχαιολογικό Μουσείο στο παλαιό γηροκομείο 1 εκατ. ευρώ.

4)Για τις Δημοτικές κατασκηνώσεις στο Δυρράχι 1 εκατ. ευρώ.

5)Για το Θηρευτικό (κυνηγετικό) πάρκο 1εκατ. ευρώ.

6)Για το Κτηνοτροφικό πάρκο 2 εκατ. ευρώ.

7)Για την Οικιστική αναβάθμιση των παραδοσιακών οικισμών 2,5 εκατ. ευρώ.

8)Για την Τουριστική διαδρομή ηλεκτρικού τρένου Μεγαλόπολη – Χράνοι -Αγία Θεοδώρα 1,5 εκατ. ευρώ.

9)Για το πρόγραμμα εξοικονομώ κατοίκων για την πόλη και τα χωριά 4 εκ. ευρώ.

10)Για την στήριξη των μικρών επιχειρήσεων του Δήμου 3 εκ. ευρώ.

11)Για την κατασκευή Δημοτικού κολυμβητηρίου 1 εκ. ευρώ.

12)Για την κατασκευή Δημοτικού κτιρίου στέγασης όλων των Δημοσίων υπηρεσιών 1,5 εκ. ευρώ.

13)Για την προσβασιμότητα σε αρχαιολογικούς χώρους 1,5 εκ. ευρώ.

Αυτές τις προτάσεις μας , ο κ. Χριστογιαννόπουλος δεν δέχθηκε ούτε να τις συζητήσει , ας αναλογιστεί ο καθένας πόσο διαφορετική θα ήταν η περιοχή μας και πόσες θέσεις εργασίας θα είχαν δημιουργηθεί αν είχαν εισακουστεί οι προτάσεις μας.

Ευχόμαστε σε όλους και όλες σας, Καλό Πάσχα  και το Άγιο Φως της Ανάστασης να γεννήσει στις ψυχές όλων  αγάπη και ελπίδα.

Κώστας Μιχόπουλος

Επικεφαλής δημοτικής παράταξης ¨Νέα Αρχή¨


2 Σχόλια

Τώρα εσύ μας έλειπες για να λύσεις τα προβλήματα της Μεγαλόπολης,η μόνη σου κάψα Κώστα είναι μόνο ο τίτλος του δημάρχου κ τπτ άλλο...

Αλλοενα φάντασμα τετραετίας πού αναστήθηκε και έχει και όνειρα και βλέψεις για μια πόλη κατεστραμενη σχεδόν απο πολιτικές δεκαετιων,και εργαπατερων,και ήρθε για τα 25 μύρια τώρα. Σωτηρες όλοι σας....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.