Τζιούμης: Βιομηχανία παραγωγής απευθείας αναθέσεων ο Δήμος Τρίπολης (vid)

Τζιούμης: Βιομηχανία παραγωγής απευθείας αναθέσεων ο Δήμος Τρίπολης (vid)

Σεπτέμβριος 06, 2016 - 13:37
13 σχόλια

Για τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης που πραγματοποιήθηκε την 1η Σεπτεμβρίου μίλησε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο ΔΣ και επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη αύριο» Κώστας Τζιούμης την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου.

Ο κ. Τζιούμης αναφέρθηκε σε θέματα που τέθηκαν στο ΔΣ όπως στην κατάργηση των Αστυνομικών Τμημάτων Σταδίου και Λεβιδίου, τον απολογισμό για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα που ακόμα δεν έχει γίνει, το τοπικό σχέδιο διαχείρισης απορριμμάτων και πολλά άλλα.

Όσον αφορά στο τοπικό σχέδιο, ανέφερε ότι ακόμα δεν έχει φτάσει στο ΔΣ ώστε να συζητηθεί. Ακόμα, αναφέρθηκε στο θέμα των πάρκινγκ που έχει νοικιάσει ο Δήμος και δυστυχώς ακόμη είναι κλειστά, ενώ ο δήμαρχος ανέφερε ότι σύντομα θα ανοίξουν.

Ο κ. Τζιούμης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις απευθείας αναθέσεις.

Έχουμε μια συνεχή βιομηχανική παραγωγή απευθείας αναθέσεων, πάντα γίνονταν αλλά η συγκεκριμένη διοίκηση έχει ξεφύγει. Το δημόσιο χρήμα πρέπει να το σεβόμαστε

Το θέμα της κατάστασης των σχολείων του Δήμου Τρίπολης είναι ένα από τα σοβαρότερα, τόνισε ο ΔΣ, αφού πολλά από αυτά έχουν προβλήματα σε σημείο να κινδυνεύουν τα παιδιά που θα μπουν μέσα την επόμενη εβδομάδα.

Στο θέμα της Κανονιστικής των κοινοχρήστων χώρων που συζητήθηκε στο ΔΣ ο κ. Τζιούμης τόνισε ότι δυστυχώς δύο χρόνια η διοίκηση του κ. Παυλή δεν έκανε κάτι για να προστατέψει τη νομιμότητα.

«Αφού άφησε να περάσουν δύο χρόνια, φέρνει μια Κανονιστική που ήταν πρόχειρη, αφού ουσιαστικά είναι προσωρινή. Δύο χρόνια δεν μπορούσαν να είχαν φτιάξει μία μελέτη;», είπε χαρακτηριστικά.

Η Κανονιστική αφορά στους επιχειρηματίες της πόλης και πρέπει να μπορεί να τους εξυπηρετεί μέσα στο πλαίσιο του νόμου. Η παράταξη του κ. Τζιούμη ζήτησε να αποσυρθεί και να γίνει μια σοβαρή αρχιτεκτονική μελέτη και να καλύπτει πλήρως πώς θα λειτουργούν οι κοινόχρηστοι χώροι.

Πρέπει με σοβαρότητα να λυθεί το θέμα αυτό οριστικά και διά παντός

Τέλος, ο κ. Τζιούμης αναφέρθηκε και στο θέμα με την ανασκαφή για θησαυρό στο πάρκο της πλατείας Άρεως. Μίλησε για την προχειρότητα με την οποία ο Δήμος αντιμετωπίζει κάποια πράγματα, αφού, όπως είπε, ήρθε μια εισήγηση στο ΔΣ με την οποία ένας άγνωστος κύριος ζητεί να κάνει ανασκαφή.

Ρωτήσαμε τον δήμαρχο τι στοιχεία έχει και δεν ήξερε, έρχονται εισηγήσεις που δεν είναι τεκμηριωμένες

Όσον αφορά στα δύο χρόνια της θητείας του κ. Παυλή στη δημαρχία του Δήμου Τρίπολης, ο κ. Τζιούμης την χαρακτήρισε με μία λέξη: «Απογοητευτική»

Video: 

ArcadiaPortal.gr Τζιούμης: Βιομηχανία παραγωγής απευθείας αναθέσεων ο Δήμος Τρίπολης


13 Σχόλια

O ΜΟΝΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ.ΑΡΙΣΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΑΤ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ. ΤΑ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ. ΣΤΕΡΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΣΗ ΝΑ ΣΕ ΕΙΧΑ ΠΡΩΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ. ΑΣ ΛΟΥΣΤΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΑΥΛΗ. Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ. ΧΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΑΙΡΕΤΟΥΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΕΑΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΝΟΡΜΑΛ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ.

Κωστάκη εσύ με την παρέα σου δεν τον έκανες δήμαρχο τον Μήτσιο!!!!!!! Αυτή ήταν η πολιτική σου διορατικότητα που έπρεπε να περάσουν δύο χρόνια μετά το έγκλημα για να καταλάβεις τι δήμαρχο στήριξες ; Είσαι συνένοχος μαζί με τον Νικόλα μην νομιζεται οτι και αυτός ειναι αθώος , τώρα ξύπνησε και αυτός να κανει κριτική στον Μήτσο δεν συνεργαζόταν μαζί του , δεν τον ήξερε!!!!!!!!!!!

Για να τελειώνει το παραμύθι με τον ΤΖΙΟΥΜΗ παιδιά! Ο Κώστας είπε οτι δεν στηρίζει τον Σμυρνιωτη για δήμαρχο που αντιπολιτευόταν τέσσερα χρονια! Έτυχε ο ΠΑΥΛΗΣ να ειναι χειρότερος! Θα τον κρεμάσουμε κιόλας; Αφήστε που δεν περίμενε να βγει κιόλας! Φταει αυτός που κοιμήθηκε ο Γιάννης την δεύτερη Κυριακή και ο άλλος έτρωγε σίδερα να βγει και τα κατάφερε; Πήρε κανέναν σας τηλέφωνο ο Κώστας την δεύτερη Κυριακή και σας είπε να ψηφίσετε Παυλή; Δεν νομίζω!

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΩΣΤΑΚΗ ΤΙ ΣΤΗΡΙΞΕς (ΕΧΩ ΚΑΙ ΦΩΤΟ) ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.ΘΑ ΠΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΒΟΥΡΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΠΑΜΨΗΦΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΤΣΙΑΜΟΥΛΟ.

Είπε ο Τζιουμης στην παραπάνω συνέντευξη: "Τότε απορρίφθηκε η πρόταση μας αλλά στην πορεία η Αποκεντρωμένη έστειλε πίσω τις αποφάσεις της δημοτικής πλειοψηφίας" Γιατί δε λέει ότι δικαιώθηκε η παράταξη Τσιαμούλου και στάλθηκαν οι αποφάσεις πίσω μετά την ένσταση της???? Γιατί άραγε???? Όλοι καταλαβαίνετε, ε!

Να δεις πόσες φωτογραφίες εχω εγώ του φίλου σου του Τσιαμούλου με τον Παυλή 4 χρόνια που ήταν το δεξί του χέρι!! Τέσσερα χρόνια που πήγαιναν παντού μαζί. Ο Τζιούμης δεν εχει ποτέ συνεργασθει με τον Παυλή.

Προς ανώνυμο 21.02 εχω μία απορία ,το δημοτικο το έχεις τελειώσει ή όχι; Ο Τζιουμης γι συγκεκριμένους λόγους ζήτησε την απόσυρση του τιμολογίου αλλά η πρόταςή του απορρίφθηκε στο ΔΣ. Για τους ίδιους ακριβώς λόγους,η αποκεντρωμένη μετά από ένα μήνα ακύρωσε την απόφαση. Τι δεν καταλαβαίνεις; Ο Τσιαμούλος διάβασε τι είπε ο Τζιούμης στο συμβούλιο και έγραψε την ένσταση με τους ίδιους ακριβώς λόγους. Κατάλαβες ποιος αντιγράφει ; Αλλιώς να στα ζωγραφίσω να τα καταλάβεις

Τι να καταλάβει καλέ ο.....Τσιαμουλόπληκτος = Εξ ορισμού ΓΚΑ-ΓΚΑ το άτομο!!!!

Είναι ο Τζιουμης αλλα και ο Τσαμουλος δεν παει πίσω!!! Ειναι και τα αυτα παιδια για κλάματα!!! Απλως δεν έχουν καταλάβει ότι ποτε οι δημότες δεν πρόκειται να τους εκλέξουν δημάρχους!!; Πολυ λίγοι!!!!!

Κωστάκη και εσύ με απευθείας ανάθεση κατέβηκες για Δήμαρχος αλλά στην πορεία οι πολίτες σε ακύρωσαν γιατί απλά είσαι άχρηστος!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.