Τζιούμης: Ο κ. Σμυρνιώτης δεν διδάχθηκε τίποτε από δύο συνεχόμενες εκλογικές ήττες και λαϊκίζει ασύστολα

Τζιούμης: Ο κ. Σμυρνιώτης δεν διδάχθηκε τίποτε από δύο συνεχόμενες εκλογικές ήττες και λαϊκίζει ασύστολα

Οκτώβριος 04, 2019 - 19:15
9 σχόλια

Σκληρή απάντηση επεφύλαξε ο δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης στον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Γιάννη Σμυρνιώτη για την κακοκαιρία και για όσα κατηγορήθηκε ως δημοτική αρχή. (δείτε ΕΔΩ)

Φαντάζομαι πως ο κ. Σμυρνιώτης, δεν πιστεύει ότι μια δημοτική αρχή με μόλις ένα μήνα θητείας,θα πρέπει να έχει λύσει μακροχρόνια προβλήματα που δημιουργούν οι έντονες νεροποντές, όταν ο ίδιος στα τέσσερα χρόνια θητείας του δεν έκανε ούτε ένα αντιπλημμυρικό έργο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με τη ΔΕΥΑΤ από την ανάληψη των καθηκόντων μας, έχουμε προγραμματίσει και ξεκινήσει τον καθαρισμό των φρεατίων της πόλης μας.
Έπισης,σήμερα όλος ο μηχανισμός του Δήμου βγήκε στους δρόμους και προσέφερε βοήθεια.

Μάλλον ο κ. Σμυρνιώτης δεν διδάχθηκε τίποτε από δύο συνεχόμενες εκλογικές ήττες -η τελευταία μάλιστα αρκετά ηχηρή- και συνεχίζει να λαϊκίζει ασύστολα.

Τέλος,για την ασφαλτόστρωση που αναφέρει να τον ενημερώσω ότι πρόκειται για ένα σημαντικό έργο ύδρευσης, το οποίο έχει ξεκινήσει μήνες και ολοκληρώθηκε πρόσφατα με την αποκατάσταση του οδοστρώματος.

 

Ειδήσεις: 

9 Σχόλια

ΡΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΕΣ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΕΞΩ; ΠΟΥ ΗΤΑΝ; ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΞΩ..... ΜΗ ΛΕΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ. ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΦΡΕΣΚΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ

μαλλον δεν βλεπεις καλα αδερφε,ολα τα συνεργεια ηταν στους δρομους και για πρωτη φορα ειδα την πολη να αποστραγγιζεται απο τα νερα τοσο γρηγορα

Ανωνυμε, εσυ που δεν τον ειδες τον μηχανισμο? Φανταζομαι με τη νεροποντη σε εξελιξη, πηρες τα τουτου σου και με τα αετισια ματια σου ειδες οτι δεν υπηρχε κανενας, γυρισες ολους τους δρομους, σωστα? Εξω απο τα Εβερεστ πινοντας καφε, προσπαθωωντας να χωνεψεις την ηττα που χαθηκε μεσα απο τα χερια σας?

ετσι κωστη ,χωστου κι αλλα ,τα χρειαζεται ο απαυτος του,αλλα τετοιος που ειναι δε προκειτε να βαλει μυαλο ,ας ξανακατεβει να ξαναπαρει το δρομο προς την εξεδρα στις επομενες εκλογες

"... για την ασφαλτόστρωση που αναφέρει να τον ενημερώσω ότι πρόκειται για ένα σημαντικό έργο ύδρευσης, το οποίο έχει ξεκινήσει μήνες και ολοκληρώθηκε πρόσφατα με την αποκατάσταση του οδοστρώματος." ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΟ ή ΑΛΑ ΝΤΑΛΑ!!!

- ΧΑΖΕ ΡΩΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΝΕΡΟΠΟΜΠΗΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ ΤΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΔΕΙΝΕ Ο ΛΑΓΟΣ,ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΦΥΓΕ ΖΗΤΟΝΤΑΣ ΣΥΓΝΝΩΜΗ. ΒΛΑΧΑΔΕΡΟ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΗΝΕΙΣ

Οι εκλογές τελείωσαν. Ας αφήσει λοιπόν η νέα δημοτική αρχη τα λόγια και ας αποδείξει τι θα κάνει για την καθημερινότητα που έλεγε τόσο συχνά στους προεκλογικούς της λόγους. Η σημερινή μέρα πάντως δεν επαλήθευσε τα μεγάλα λόγια. Ας τους συγχωρέσουμε για πρώτη φορά και να δούμε τι θα γίνει την επόμενη φορά που θα έχουν να αντιμετωπίσουν μία δυσκολία τι αποτέλεσμα θα φέρουν. Προς το παρών το σκορ είναι 1-0.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.