Τζιούμης - ΚΕΔΗΤ: Απίστευτο το θράσος του κ. Παυλή

Τζιούμης - ΚΕΔΗΤ: Απίστευτο το θράσος του κ. Παυλή

Νοέμβριος 30, 2018 - 17:32
0 σχόλια

Λάβρος ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Τρίπολη Αύριο» Κώστας Τζιούμης σε προσωπικό του λογαριασμό σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης εναντίον του δημάρχου Τρίπολης Δημήτρη Παυλή, με αφορμή δηλώσεις του ιδίου ότι ενοχλείται που δεν έχει εκδοθεί πόρισμα για τα οικονομικά της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Τρίπολης.

Ο κ. Τζιούμης στο σχόλιό του υπογραμμίζει ότι επιδεικνύει απίστευτο θράσος ο κ. Παυλής με το να δηλώνει ότι έχει ενοχληθεί καθώς, όπως αναφέρει στην ανάρτησή του, ο κ. Παυλής εδώ και τρία χρόνια κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να μην αποκαλύψει την αλήθεια.

Ακολουθεί το σχόλιο του Κώστα Τζιούμη:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΘΡΑΣΟΣ !!!
Θα επαναλάβω για πολλοστή φορά, όσα έχω πει τα τελευταία χρόνια για το σκάνδαλο της ΚΕΔΗΤ.
Όμως διαβάζοντας τη σημερινή δήλωση του κ Παυλή, ότι τάχα έχει ενοχληθεί !!!! από την καθυστέρηση του πορίσματος των ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, καταλαβαίνω ότι το θράσος έχει ξεπεράσει πλέον κάθε όριο.
Ο άνθρωπος που 3 χρόνια τώρα κάνει οτιδήποτε είναι δυνατόν για να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια για την ΚΕΔΗΤ, ενώ θα μπορούσε από την πρώτη εβδομάδα να δώσει στη δημοσιότητα τις κινήσεις των τραπεζικών λογαριασμών της ΚΕΔΗΤ για να δούμε αν έχουν γίνει αναλήψεις μετρητών, ο δήμαρχος που μαζί με τους προέδρους,που αυτός όριζε στην ΚΕΔΗΤ αυτά τα χρόνια , δεν έχουν βάλει ακόμη ορκωτούς λογιστές, παρότι τρεις φορές το έχουμε, ομόφωνα, ψηφίσει στο δημοτικό συμβούλιο, με γελοίες, ψεύτικες δικαιολογίες κάθε φορά, κάνει σήμερα πως κόπτεται για το πόρισμα.
ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ Κ. ΠΑΥΛΗ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΣ, ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ ΤΟΥ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.

 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.