Τσίπρας: Εκλογές τον Οκτώβριο του 2019

Τσίπρας: Εκλογές τον Οκτώβριο του 2019

Σεπτέμβριος 09, 2018 - 20:02
3 σχόλια

«Η βασική μου στρατηγική επιλογή είναι να πάμε σε εκλογές στο τέλος τη τετραετίας. Αυτό θα επιδιώξω και αυτό είναι το πιο πιθανό να συμβεί. Η χώρα πάει καλά, η οικονομία πάει καλά και χρειάζεται πολιτική σταθερότητα»: Με αυτό τον τρόπο ο πρωθυπουργός εξήγγειλε εκλογές… στην ώρα του, μιλώντας στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στην ΔΕΘ, ωστόσο, ολοκλήρωσε την σχετική του αναφορά διευκρινίζοντας ότι «από εκεί και πέρα βέβαια όλα θα εξαρτηθούν και από την πορεία των πραγμάτων τους επόμενους μήνες, όμως ο σχεδιασμός είναι αυτός και πιστεύω ότι μπορούμε να τον καταφέρουμε».

Η πολιτική σταθερότητα είναι προϋπόθεση για να πάει καλύτερα η οικονομία, όπως είπε, και επεσήμανε ότι ο ίδιος επιθυμεί η δική του κυβέρνηση να είναι η πρώτη που ολοκληρώνει την τετραετία. Προσέθεσε ακόμη ότι οι ευρωκλογές θα δώσουν τη δυνατότητα να αποκατασταθεί και η πραγματικότητα που πολλές φορές παραμορφώνεται από τις δημοσκοπήσεις.

Σύμφωνα με τον Αλέξη Τσίπρα, «οι ευρωπαϊκές εκλογές θα δώσουν την ευκαιρία να αποκατασταθεί η πραγματική εικόνα που παραμορφώνουν πολλές φορές τα ΜΜΕ και οι δημοσκοπήσεις»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει τις εκλογές του Οκτωβρίου του 2019 γιατί κατάφερε να βγάλει τη χώρα από τα Μνημόνια αλλά κυρίως γιατί κατάφερε να κρατήσει τις ισορροπίες στην κοινωνία και έχει σχέδιο για το μέλλον. Το βασικό ερώτημα είναι αν θα πάμε μπροστά ή θα πάμε πίσω στη ρεμούλα και στα μνημόνια», κατέληξε.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Kαλή σου νύχτα και όνειρα γλυκά, μεγάλε ηγέτη! Μόνο μη ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου και το Ρινάκι !!!

Αφου το Μάιο δεν θα εχει δημαρχο και περιφερειαρχη δικο του ,ας περιμενει να μαυρισουν και αυτον μαζι με τον Συγκαμμενο μεχρι τον Οκτώβριο.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.