Τσιαμούλος για Τάσο Τζιούμη: Ένας από τους κορυφαίους ραδιοαστρονόμους παγκοσμίως

Τσιαμούλος για Τάσο Τζιούμη: Ένας από τους κορυφαίους ραδιοαστρονόμους παγκοσμίως

Μάιος 31, 2017 - 08:57
3 σχόλια

"Μεγάλος" άντρας και σπουδαίος είναι αυτός που δεν ξεχνά ποτέ τον τόπο καταγωγής του και γυρίζει πίσω....

Στο Παγκόσμιο Συνέδριο Ραδιοαστρονομίας που πραγματοποιείται στο Κεραστάρι βέθηκε ο επικεφαλής της παράταξης "Τρίπολη - Αλλάζουμε τα Δεδομένα" Νίκος Τσιαμούλος.

Ο κ. Τσιαμούλος ήταν παρών στη βράβευση του Φυσικού και Ραδιοαστρονόμου Τάσου Τζιούμη και χαρακτηριστικά έγραψε γι' αυτόν:

"Ένας από τους κορυφαίους ραδιοαστρονόμους παγκοσμίως, εργάζεται ως ερευνητής του CSIRO, του Αυστραλιανού Επιστημονικού Κέντρου Ερευνών και συγκεκριμένα στο τμήμα του Ραδιοαστρονομικού Συστήματος της Αυστραλίας και είναι αντιπρόσωπος της αυστραλιανής κυβέρνησης στον Διεθνή Οργανισμό Τηλεπικοινωνιών στη Γενεύη.

Πρόκειται για τον Dr. Τάσο Τζιούμη που κατάγεται από το μικρό, αλλά γραφικό χωριό του Δήμου Τρίπολης,το Κεραστάρι.Σήμερα ήταν η έναρξη του Διεθνούς Συνεδρίου Ραδιοαστρολογίας και είχα την τύχη να παρευρίσκομαι καλεσμένος από τον πολύ δραστήριο Πρόεδρο της κοινότητας Κερασταρίου και εκλεκτό φίλο Παναγόπουλο Νίκο.

Θέλω να συγχαρώ όλους τους διοργανωτές για την άψογη διοργάνωση και να ευχηθώ καλή επιτυχία στις διεργασίες του συνεδρίου.Όσον αφορά τον φίλο Τάσο Τζιούμη που τιμά "έτσι" το χωριό του,θέλω να του πώ το εξής: Τάσο "μεγάλος" άντρας και σπουδαίος είναι αυτός που δεν ξεχνά ποτέ τον τόπο καταγωγής του και γυρίζει πίσω...."

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

ΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΟΤΙ Ο ΤΖΙΟΥΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ !!! ΑΥΤΟΝ ΠΕΡΙΜΑΝΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ. ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ!!! ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ , ΤΙ ΓΛΑΣΤΡΑ ΘΕΕ ΜΟΥ

Τάσο μεγάλος άντρας και σπουδαίος ...... Τι αμορφωσιά θέε μου, τι αμοραλισμός να αποκαλείς με το μικρό του όνομα ένα διακεκριμένο, διεθνή επιστήμονα λες και είναι φίλος σου και τα πίνατε χθες. Δυστυχώς αυτό είναι το επίπεδο του πολιτικού αντρός που θέλει να γίνει και δήμαρχος.

Εδώ μαζεύτηκαν όλοι οι πολιτευτάδες την πρώτη μέρα του συνεδρίου και τσακώνονταν για τα μικροκομματικά τους μπροστά στους ξένους επιστημονες κορυφαίου βελινεκούς. Μέγιστα καραγκιοζιλίκια, οι ανθρωποι είχαν μείνει με ανοιχτό το στόμα. Εδώ κοκορεύονταν ότι το αστεροσκοπείο που χτίζεται στην Ασεα, ήταν ιδέα της περιφέρειας και ότι αυτοί βρίσκονται πίσω απ' αυτό. Ο σύλλογος αστροφυσικής Ασέας, ΜΟΝΟΣ του προσπαθεί, ΜΟΝΟΣ του μαζεύει λεφτα απο δωρεές και δεν έχει λάβει ΚΑΜΙΑ χρηματική η ηθική υποστήριξει από την περιφέρεια.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.