Τρίτη ημέρα χωρίς τηλέφωνο στην οδό Αγ. Κωνσταντίνου στην Τρίπολη

Τρίτη ημέρα χωρίς τηλέφωνο στην οδό Αγ. Κωνσταντίνου στην Τρίπολη

Μάιος 28, 2017 - 17:26
2 σχόλια

Το συνεργείο εργάζεται νυχθημερόν για την αναβάθμιση των γραμμών

Από την Παρασκευή 26 Μαΐου ξεκίνησε το συνεργείο του ΟΤΕ την αναβάθμιση των γραμμών στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου στην Τρίπολη και την Κυριακή το μεσημέρι οι άνθρωποι εργάζονταν ακόμα, έχοντας στήσει και μια μεγάλη ομπρέλα για να προστατευτούν από τη βροχή. Σημειωτέον ότι μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, το συνεργείο εργαζόταν ακόμα στο σημείο που βλέπετε στη φωτογραφία, όπως και αργά το βράδυ της Παρασκευής.

Αν και για λίγη ώρα επανήλθε το σήμα στα τηλέφωνα και στα ρούτερ, το απόγευμα της Κυριακής χάθηκε και πάλι, με αποτέλεσμα κάτοικοι στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου να μην έχουν σταθερό τηλέφωνο και Διαδίκτυο για τρίτη ημέρα.

 

 

 

 

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Ποιον ειδοποίησαν οι υπεύθυνοι ? Ποιος είναι υπόλογος για την ζημιά που έχουν υποστεί όσοι δουλεύουμε απτο internet? Aρπα Κόλλα , καταλαβαίνουμε τι πασαλείματα κάνουν ...........

Μενω στην αγίου κωνσταντίνου και δεν έχει υπάρξει κανένα πρόβλημα ούτε στο τηλέφωνο ούτε στο ίντερνετ. Που ακριβώς έχουν δημιουργηθεί προβλήματα????

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.