Ιερά Αγρυπνία στο Μοναστήρι της Παναγίας στη Βλαχέρνα (pics)

Ιερά Αγρυπνία στο Μοναστήρι της Παναγίας στη Βλαχέρνα (pics)

Μάιος 28, 2017 - 17:19
0 σχόλια

Με ιδιαίτερη κατάνυξη και με την Χάριν του Θεού και της Παναγίας Μητέρας μας, τελέστηκε στο Ιστορικό Μοναστήρι της «Παναγίας Ελεούσας» στη Βλαχέρνα, Ιερά Αγρυπνία προς Τιμήν πρωτίστος Στην Παναγία μας, αλλά και στους Αγίους της ημέρας και ιδιαίτερα στην Ανάμνηση της θλιβεράς αλώσεως της Βασιλίδος των πόλεων Κωνσταντινούπολη.

foto: elias s. tsarouxas

*** Για δέκατη χρονιά, πραγματοποιήθηκε η συγκεκριμένη αγρυπνία, στο Μοναστήρι της Παναγίας Ελεούσας. Κάτω από το κάστρο Μπεζενίκου, ηχούσαν οι γλυκύτατες ψαλμωδίες των ιερέων, των μοναχών και των ψαλτάδων. Η αγρυπνία αυτή, αποτελεί αναμφισβήτητα την αιτία για την προσέλευση πολλών επισκεπτών, από όλα τα μέρη της Ελλάδας, στο χωριό μας. Δεν είναι μόνο από τα γειτονικά χωριά, από τα οποία έρχονται πολλοί πιστοί, αλλά και η συμμετοχή κάθε χρόνο και περισσότερων από πολλά άλλα (πιο μακρινά) μέρη.

Συγχαρητήρια στους οργανωτές, στους εθελοντές/τριες και βέβαια στους συμμετέχοντες σε αυτήν την θρησκευτική εκδήλωση, που για μια ακόμη χρονιά πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Πηγή: vlaxerna.gr


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.