Τρίπολη: Τροχαίο στην Παπαρρηγοπούλου

Τρίπολη: Τροχαίο στην Παπαρρηγοπούλου

Φεβρουάριος 27, 2020 - 21:54
4 σχόλια

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα στην Τρίπολη και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Παπαρρηγοπούλου και Αγίου Κωνσταντίνου.

ΙΧ όχημα συγκρούστηκε με μηχανή. Ευτυχώς ο οδηγός της μηχανής φορούσε κράνος και δεν υπήρξε τραυματισμός παρά μόνο υλικές ζημιές.

Φωτογραφία αρχείου

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Φανάρι τώρα! ! Ο δρόμος είναι τυφλός. Φεν υπάρχει ορατότητα. Φανάρι τώρα και ας υπάρχει πεζοδρομος μετά την Αγ Κων/νου.

φανάρια υπάρχουν ήδη... απλά ρυθμίστε τα ..Πόσο δύσκολο είναι αυτό;;; Επίσης το φανάρι που είναι επάνω στον πεζόδρομο πρέπει να αφαιρεθεί τελείως.

Σιγά...εγινε ένα ατυχημα ύστερα απο τόσο χρόνια που έχουν καταργηθεί τα φαναρια και τι έγινε???...ας προσεχουν όλοι λιγο παραπάνω...αντε....που θές 10 λεπτά χρόνοα για βγείς απο το "χωριό" με τόσα φαναρια.....το καταλαβαίνεις όταν δεν λειτουργούν που έχεις φτάσει σχεδον στα διοδια της Νεστάνης στον ίδιο χρόνο.....

Τα χειρότερα είδη οδηγων σε εκείνο το σημειο είναι αυτοί που τρέχουν σαν τρελοι από Προφήτη Ηλία και αυτοί που παρκάρουν ακριβώς στις γωνιες και κάνουν έναν δρόμο μονής λωρίδας διπλής κατευθύνσης. Φανάρια και τροχαία χθες. Όχι σήμερα. Χθες.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.