Τρίπολη: Τροχαίο με τραυματισμούς στη βίλα του Τουρκοβασίλη (photos+video)

Τρίπολη: Τροχαίο με τραυματισμούς στη βίλα του Τουρκοβασίλη (photos+video)

Ιούλιος 15, 2015 - 23:27
10 σχόλια

Σφοδρή ήταν η σύγκρουση ενός επαγγελματικού αυτοκινήτου (ταξί) με μηχανή μικρού κυβισμού το βράδυ της Τετάρτης 15 Ιουλίου στη συμβολή των οδών Καλαμών και Χατζησαράντου . Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και τις μαρτυρίες αυτόπτων μαρτύρων το μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν 2 νεαρά άτομα κατευθυνόταν προς το 1ο γυμνάσιο και εμβολίστηκε από το τάξι, που φέρεται να έστριβε για την οδό Χατζησαράντου . Από την σύγκρουση οι επιβάτες της μηχανής τραυματίστηκαν σοβαρά στα πόδια και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας δεν διατρέχουν κάποιον κίνδυνο . 

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο άμεσα το οποίο  και μετέφερε τους αναβάτες της μηχανής στο νοσοκομείο, καθώς και η πυροσβεστική με την αστυνομία .

 

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadiaportal.gr - Τροχαίο στην Τρίπολη


10 Σχόλια

ΤΑΡΙΦΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Οι δρόμοι λες και τους ανήκουν. Όταν βλέπουν να έρχεται μηχανάκι είναι σαν να είναι ο δρόμος ελεύθερος. Τα μηχανάκια γενικότερα δείχνουν αόρατα για την πλειοψηφία των οδηγών αυτοκινήτου.

Εύχομαι περαστικά στα παιδιά. θα ήθελα όλοι οι οδηγοί να προσέχουν είναι κρίμα και άδικο αυτό που γίνεται. Τα μηχανάκια κινδυνεύουν από «δολοφόνους οδηγούς». ΠΡΟΣΟΧΗ από όλους μας.

αυτοι οι ταξιτζηδες μια ζωη.................σταματανε οπου να ειναι ,στην ακρη ,στη μεση του δρομου,παντου,και αν σταματησεις εσυ σαν απλος πολιτης αρχιζουν και φωναζουν αντε ξεκινα κλπ κλπ,απο προτεραιοτητα δε? αστα να πανε ,ειδικα τις μηχανες !!!!!!!!!!!!!!!

Δυστυχώς οι εταιρίες στις οποιες ανήκουν ,τους καλύπτουν.Καλό θα ήταν να περνούν από ψυχιατρικές εξετάσεις πριν πιάσουν το τιμόνι...περαστικά στα παιδιά...

Παραπάνω από τους μισούς , οι επαγγελματίες οδηγοί είναι άχρηστοι και επικίνδυνοι!ευτυχώς που δεν ήταν χειρότερα.

Απ'οτι κατάλαβα,ο ταρίφας δεν θα άναψε φλάς και παρολίγο να πάρει στον λαιμό του τα 2 παιδιά στο μηχανάκι.Και δεν είναι μόνο ο ταρίφας,αυτό το χούι και όχι μόνο,το έχει συνήθεια ο ελληνάρας οδηγός.Γι'αυτό και ο Έλληνας οδηγός είναι,δυστυχώς,ανάμεσα στους χειρότερους οδηγούς στην Ευρώπη!!

Εσείς που γραφετε ότι χαζομάρα θέλετε συμβαίνουν αυτά στους δρόμους σημασία έχει ότι βοήθησε η παναγια και μέσα στην ατυχία τους τα παιδιά ζουν....Τα σχόλια ταρίφες και οι βρισιές περιττές από τους μάγκες του υπολογιστή σας!

Καλά τα λέτε όλοι σας και μακάρι τα παιδιά να μην έχουν τίποτα σοβαρό, αλλά από την άλλη κάτι τέτοια «αθώα» παιδιά δεν κάνουν κόντρες κάθε βράδυ λες και οι δρόμοι είναι πίστες αγώνων; Για ελάτε ένα βράδυ μια βόλτα στην Καλαμών να δείτε τί γίνεται από την πλατεία Βαλτετσίου μέχρι τα φανάρια στο 1ο Γυμνάσιο...Κι όσο για σένα εξυπνάκια Anonymous (χωρίς επαλήθευση) στις Πέμ, 16/07/2015 - 15:30, αυτά μπορεί να συμβαίνουν στην εθνική και στους δρόμους ταχείας κυκλοφορίας, όχι όμως μέσα σε κατοικημένες περιοχές...Πού το είδες εσύ γραμμένο ότι «συμβαίνουν αυτά στους δρόμους»; Μιλάμε για δρόμους πόλεων και όχι δρόμους αγώνων ταχύτητας...Τα έχεις ψιλομπερδέψει...

Ταριφες- μπατσοι - αλβανοι και λοιπες αηδίες είναι για καθυστερημένους. Εγινε ένα ατύχημα. Να πουμε περαστικα γρηγορα στα παιδιά. Προσοχη ολοι μας,στους δρομους. Και να τονιστεί ότι τα παιδια φορουσαν κρανος και γι αυτό σώθηκαν.

περαστικα στα παιδια. ως ενα βαθμο συμφωνω για τους οδηγους των ταξι. επειδη τυγχανει να ειδα το μηχανακι πριν το ατυχημα αναρωτηθηκε κανενας αν το μηχανακι ειχε φωτα μεσα στη νυχτα???? λοιπον δεν ειχε.... εκτος απο το πισω φαναρι

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.