Όχι είπε ο Ζαχαριάς στο 3ο Μνημόνιο - Ναι οι Βλάσης και Κωνσταντινόπουλος

Όχι είπε ο Ζαχαριάς στο 3ο Μνημόνιο - Ναι οι Βλάσης και Κωνσταντινόπουλος

Ιούλιος 16, 2015 - 02:00
18 σχόλια

Τι αποφάσισε το Κοινοβούλιο

Όχι στο 3ο μνημόνιο ψήφισε βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Ζαχαριάς! Οι Κώστας Βλάσης και Οδυσσέας Κωνσταντινοπουλός ψήφισαν Ναι. Ηδιαδικασια της ψηφοφορίας στη Βουλή ξεκίνησε στη 1:40 μετά τα μεσάνυχτα .

Το τελικό αποτέλεσμα ήταν:

ΝΑΙ 229

ΟΧΙ 64

ΠΑΡΏΝ

6 Απόντες 1

Φωτογραφία : astrosnews


18 Σχόλια

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Ν Α Ι,ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΑ.ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΦΡΟΝΙΜΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΟΤΑΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ.ΑΣ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΝΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΙΜΙΑ,ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΡΟ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ κ.ΖΑΧΑΡΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ-ΑΠΟ ΑΠΛΗ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ -ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ; ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ;ΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ.ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΟΧΙ ΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΠΡΕΛΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΝΑΙ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΟΡΤΩΘΕΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΜΙΑΣ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑΣ.

Και φυσικά δεν πρέπει να παραδώσει την έδρα ο Ζαχαριάς, γιατί ψηφίστηκε για να καταργήσει τα μνημόνια, αυτοί που πρέπει να παραδώσουν την έδρα, είναι, αυτοί που ψήφισαν ΝΑΙ απο τον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί αυτοί αθέτησαν τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις, με πρώτο τον Τσίπρα.

Εμεις ψηφισαμε τον Ζαχαριά για να παλευει τα μνημόνια. Να ΜΗΝ παραδωσει την εδρα - να παλουκωθει εκει και να ψηφιζει ΟΧΙ συνεχεια στον χειμωνα εξαθΛίωσης που ερχεται. Μεχρι να ξεκουμπιστουν οι μνημονιακοι (αριστεροι και δεξιοι).

Αντικειμενικα : Tο καταλαβατε οτι οι αριστεροι ειναι παλι απο πάνω. Αν δειτε τα μετρα που ερχονται (ειδικα για τους αγροτες) θα φριξετε. Οταν λοιπον θα γκαριζουμε απτην φτωχεια, ο Ζαχαριας θα ψηφιζει οχι στους αντιλαικους νομους, και μετα θα πηγαινει με ψηλα το κεφαλι στο καφενειο , θα κριτικαρει τους δικους του και θα μαζευει την ψηφο αγανακτησης (οση δεν ρουφηξει η Χρυση Αυγη) ! Και ασε τον Οδυσσεα και τους λοιπούς Μπουμπουκους να εξαυλωνωνται πολιτικα......

Ο κ. Ζαχαριάς να βγεί καθαρά να μας πει αν είναι υπέρ της επιστροφής στην δραχμή! Τι θα έκανε αν δεν υπήρχε η κάλυψη από τα άλλα κόμματα; Θα ψήφιζε ΟΧΙ και θα μας οδηγούσε σε οικονομική καταστροφή; Τέλος, να ξέρουν οι κύριοι του Σύριζα ότι τους έχει ψηφίσει ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του λαού που δεν ανήκει ιδεολογικά εκεί. Ας προσέξουν λοιπόν και ας μην συμπεριφέρονται σαν κόμμα του 4%. Περιμένω απαντήσεις από τον κ. Ζαχαριά...

Αποδειχθηκε πλέον οτι οι ΠΑΣΟΚ-ΝΔ εκτος απο προδοτες ειναι και πολιτικά κορόιδα. Εχοντας ηδη την ευθύνη και την ρετσινιά του μνημονιακού συνεχίζουν να ψηφιζουν μνημόνια μεχρι την εκμηδενιση των ποσοστων τους. (καλα το ΠΑΣΟΚ δεν μπαινει στην βουλη στις εκλογες του φθινοπωρου - το ελεγαν και οι ιδιοι στην ΚΕ κριτικαροντας την Φωφη)

Ο κύριος Ζαχαριας για άλλη μια φορά αποδεικνύεται μια μικρή πολιτικάντικη προσωπικοτητα...Εδω χάνεται μια χώρα και οι κύριοι της Πλατφόρμας κοιμούνται τον βαθύ ύπνο πάνω στο μαξιλάρι της ιδεοληψίας τους. Αν έχουν εναλλακτική πρόταση είναι υποχρεωμενοι να την παρουσιάσουν στο κόσμο αλλιώς να πάνε σπίτια τους....και να αφησουν τις καρεκλες.Στον ΣΥΡΙΖΑ τελικα αποδειξατε ποσο μικροι εισαστε....

Μικροί και λίγοι! Καταξευτιλίστηκαν και στη Βουλή και παντού!

Εσύ να βγείς να πείς καθαρά οτι είσαι με τα 300 μισθό και μετην παρούσα ανεργία απο πότε κυρίαρχα κράτη δεν έχουν δικαίωμα να ελάγχουν την νομισματική πολιτική τους ; και απο πότε οι εκλογές και τα δημοψηφίσματα δεν μετράνε ;

Ωστε αποδείχτηκε μικρός ο Ζαχαριάς ε? Απαιτείται και απάντηση αν θέλει τη δραχμή ε? Θέλετε να παραδώσει και την έδρα του επειδή αντιτάχθηκε στο οργανωμένο σχέδιο ξεπουλήματος της χώρας ε? Το καλό είναι, ότι πλέον, μόνοι σας τα λέτε και μόνοι σας τα ακούτε ρε κακόμοιρα ανθρωπάκια που καταντήσατε τη χώρα εδώ που είναι, και ζητάτε και τα ρέστα απο πάνω.

Ας μη ψηφιζε ο λαος ΝΔ και ΠΑΣΟΚ τοσα χρονια για να μην εχουμε καθε χρονο ελλειματα και να μην ειναι ο μισθος 300 ευρω και να εξαρτωμαστε απο τους ξενους. Οταν πας στη τραπεζα και δαενιζεσαι πρεπει να ξερεις οτι θα πληρωσεις. Σε Τραπεζα πας δεν πας σε φιλανθρωπικο ιδρυμα

Την προταση του περιμενουμε anonymoys .Αν εχει !!!! ...που προφανως δεν εχει ο κ. Ζαχαριας ...Ολα τα αλλα ειναι ιστοριες για αγριους....

O Κώστας (όπως κάθε συνεπής κομμουνιστής) και την ώρα να τον ρωτήσεις, με ΟΧΙ θα ξεκινήσει την απάντησή του

Καταξεφτιλίστηκε ο ΣΥΡΙΖΑ. Το ρεζιλίκι τους ξεπερασε τους μπουμπουκους-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ γιατι ειχαν βγει με αντιμνημονιακο τσαμπουκά και επαναστατικο αερα. Συντροφοι ερχονται ποσοστα ΡΗΜΑΔ , Ο Αλεξης Τζίφρας θα εχει την τυχη του μπαρμπα Φώτη του Κουβέλη.

Και εσύ να βγείς να μας πεις την εναλλακτική που έχει το κόμμα σου και ο κ. Ζαχαριάς. Αποδειχτήκατε λίγοι και ανεπαρκείς , όπως και οι προηγούμενοι! Κάτσε και φάε το δικαίωμα στην νομισματική πολιτική της χώρας. Τέλος οι αερολογίες συντρόφια!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.