Τρίπολη: Μόνα φώτα, τα χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια στα μπαλκόνια... (pics)

Τρίπολη: Μόνα φώτα, τα χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια στα μπαλκόνια... (pics)

Δεκέμβριος 18, 2018 - 11:30
2 σχόλια

Ευτυχώς που έχουμε Χριστούγεννα και τα λαμπιόνια που τοποθετούν οι πολίτες στα μπαλκόνια, στα παράθυρα και στις εισόδους των σπιτιών τους φωτίζουν τους κατά τα άλλα θεοσκότεινους δρόμους της πόλης μας.

Ασφαλώς με τα λαμπιόνια δεν... είδαμε το φως το αληθινόν, αλλά τουλάχιστον ένα αμυδρό φως αχνοφαίνεται στον ορίζοντα, όπως στη συμβολή των οδών Αγίου Κωνσταντίνου και Ιωσήφ Ανδρούσης την Παρασκευή το βράδυ.

Δηλαδή, σε έναν κεντρικότατο και μεγάλο δρόμο, σε ένα μεγάλο κομμάτι του, σκότος βαθύ και απύθμενο βασιλεύει.

Με εξαίρεση τα λαμπιόνια των Χριστουγέννων.

Η Αγίου Κωνσταντίνου υποφωτίζεται, όπως και πολλές περιοχές της Τρίπολης. Προφανώς οι βλάβες στην παροχή ρεύματος είναι αναπόφευκτες, προφανώς λάμπες καίγονται, προφανώς όλα αυτά είναι αναμενόμενα.

Ωστόσο η πόλη μας δεν φημίζεται για την ταχύτητα επιδιόρθωσης βλαβών ούτε για τη μέριμνα σε σχέση με τον φωτισμό της, όταν μάλιστα ο δρόμος για το πανεπιστήμιο παραμένει υποφωτισμένος, παρά τις εξαγγελίες που γίνονται κάθε χρόνο και τις διαμαρτυρίες των φοιτητών.

Γι΄ αυτό, βάλτε κανέναν λαμπιόνι παραπάνω, μέρες που είναι. Να βλέπουμε, τουλάχιστον, τη μύτη μας.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Εύστοχη η παρατήρηση του συνεργάτη σας. Έχουμε θέσει το θέμα και στο Δήμαρχο Ένας θεοσκοτεινος δρόμος η Αγ. Κωνσταντίνου με εξαίρεση το διπλό δυνατό φωτισμό μπροστά από μία επιχείρηση Τυχαίο;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.