Τρίπολη: Ασυνείδητοι οδηγοί «απειλούν» τη σωματική ακεραιότητα των μαθητών του 3ου Δημοτικού Σχολείου (pics,vid)

Τρίπολη: Ασυνείδητοι οδηγοί «απειλούν» τη σωματική ακεραιότητα των μαθητών του 3ου Δημοτικού Σχολείου (pics,vid)

Οκτώβριος 24, 2018 - 14:38
10 σχόλια

Απροστάτευτοι νιώθουν οι μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης, αφού οι οδηγοί κινούνται παράνομα σε δρόμο όπου έχει τοποθετηθεί πινακίδα ρύθμισης της κυκλοφορίας.

Η σχολική τροχονόμος βρίσκεται σε απόγνωση και όπως αναφέρει, οι οδηγοί δεν υπακούουν στη ρυθμιστική πινακίδα που έχει τοποθετηθεί, αντιθέτως πατάνε τον πορτοκαλί κώνο, που τους απαγορεύει την διέλευση προκειμένου να περάσουν. Ακόμα και από πάνω της προσπαθούν να περάσουν τα αυτοκίνητα, καθώς οι οδηγοί δεν διστάζουν να πατήσουν το γκάζι προκειμένου να την αναγκάζουν να αποχωρήσει.

 

Πολλές είναι οι καταγγελίες τόσο από τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του σχολείου, όσο και από τους κηδεμόνες που βρέθηκαν στο σχόλασμα την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου.

Όπως δήλωσε ο Δημήτρης Δημητρακόπουλος πρόεδρος συλλόγου γονέων και κηδεμόνων στο 3ο δημοτικό σχολείο Τρίπολης, καθημερινά, πρωί και μεσημέρι οι οδηγοί δημιουργούν προβλήματα και υβρίζουν την σχολική τροχονόμο που προσπαθεί να κάνει την δουλειά της.

Η κυρία Αναστασία Καλημέρη, σχολική τροχονόμος ανέφερε ότι καθημερινά γίνεται παράβαση από τους οδηγούς, σημειώνοντας ότι αν δεν υπήρχε στο σημείο, πιθανότατα θα υπήρχαν ατυχήματα.

Παραλίγο να μου σπάσουν το πόδια οι οδηγοί προκειμένου να περάσουν

Όπως τόνισε η σχολική τροχονόμος είναι πλέον αναγκασμένη, καθώς έχει το δικαίωμα, να παίρνει τους αριθμούς των πινακίδων από τους οδηγούς που διέρχονται παράνομα από την συγκεκριμένη οδό και να τους δίνει στην Τροχαίο, η οποία θα επιβάλει πρόστιμο.

Εμείς είμαστε εδώ για να προστατέψουμε τα παιδιά, αλλά και τους οδηγούς από πιθανά παραπτώματα

Η κυρία Λούτου Ευγενία, αντιπρόεδρος του συλλόγου γονέων, μιλώντας στην κάμερα του ArcadiaPortal.gr ανέφερε ότι παρόλο που έχει τοποθετηθεί η πινακίδα, πολλοί είναι οι οδηγοί που αγνοούν την πινακίδα και αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες θέτοντας την σωματική ακεραιότητα των μαθητών σε κίνδυνο.

Έφη Καστραντά

 

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Τρίπολη: Ασυνείδητοι οδηγοί «απειλούν» τη σωματική ακεραιότητα των μαθητών


10 Σχόλια

Οι περισσότεροι τροχονομοι οι σχολικοι κάθονται σαν αγαλματα και κοιτάζουν τον ηλιο Μήπως κύριοι του Δήμου κάνετε κάτι για την ενημέρωσή τους αλλά και να εκτελούν τα καθήκοντά τους με ζήλο

Αυτό που δεν θα περιγράφεται φίλε μου δυστυχώς, είναι η οργή που θα βγεί από τον γονιό του οποίου το παιδί θα έχει χτυπήσει. Η "έμφαση" του τίτλου έχει προληπτική χρησιμότητα :) Όπως και να έχει, ως γονιός, σε ευχαριστώ που διάβασες το άρθρο και είσαι πλέον ενήμερος. Καλή συνέχεια.

Ο σχολικός τροχονόμος μόνο ως άμισθος εθελοντής στα πλαίσια του συλλόγου γονέων κηδεμόνων μπορεί να εμπνεύσει σεβασμό. Εφόσον είναι έμμισθος απολαμβάνει τον σεβασμό του δημοσίου υπαλλήλου.

Ας ξεκινήσουν βάζοντας τρεις κώνους αντί για ένα. Μετά ας στέλνει κάθε ημέρα από τρεις αριθμούς πινακίδων στην τροχαία και σε ένα μήνα το πρόβλημα θα έχει λυθεί.

21:17 Ουστ από δω ρε ζωντόβολο. Το θέμα βρε τούβλο έχει να κάνει με τον αν είναι δημόσιος υπάλληλος ή όχι ο σχολικός τροχονόμος ή κυρίως με το αν τηρείς ή όχι τα σήματα κυκλοφορίας; Ζωντόβολο, ε ζωντόβολοοοοοοοοο! Άσχετεεεεεεεεεεεεε

Έχεις δίκιο φίλε μου είμαστε ζώα και πρέπει μέσα από παραποιημένα κείμενα να μας τραβήξει κάποιος το ενδιαφέρων. Δεν είπα ότι δεν είναι συμβατικό αλλά ότι περιγράφετε σαν σκηνικό τρόμου.

κατα τα αλλα ερχονται οι προσφυγες και αλλοιώνουν τον μπολιτισμό μας... εεε ταγάρια του πληκτρολογίου;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.