Όταν σκοράρεις κόντρα στην παλιά σου ομάδα...

Όταν σκοράρεις κόντρα στην παλιά σου ομάδα...

Οκτώβριος 24, 2018 - 14:32
0 σχόλια

Στην αναμέτρηση του Τυρού ανάμεσα στον τοπικό Απόλλωνα και την Δόξα εκτός από τα εξαιρετικής ομορφιάς γκολ που είδαμε και την αγωνιώδεις ισοπαλία είδαμε να δημιουργούνται και μικρές ωραίες ποδοσφαιρικές ιστορίες.

Μία από αυτές είναι πως για κάθε ομάδα σκόραραν από δύο γκολ ένας ποδοσφαιριστής (Κοσκολός για τον Απόλλωνα, Γιαννακούλιας για την Δόξα), μία άλλη εξίσου σημαντική και με την δική της αξία είναι πως ένας πρώην κατάφερε να πληγώσει την παλιά του ομάδα.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Κοσκολό ο οποίος με τα δύο τέρματα που πέτυχε φρόντισε να πληγώσει την παλιά του ομάδα η οποία στο εφετινό πρωτάθλημα έχει σαφέστατα πιο υψηλούς στόχους από τον Απόλλωνα και βέβαια πιο μεγάλες φιλοδοξίες.

Ο έμπειρος κεντρικός μέσος πριν κατέβει στον Τυρό για τον Απόλλωνα φορούσε για δύο χρόνια την φανέλα της Δόξας Μεγαλόπολης με την οποία πανηγύρισε ένα πρωτάθλημα αλλά και την ιστορική άνοδο στην Γ' Εθνική κατηγορία.

Ο Δημήτρης Κοσκολός φρόντισε την περασμένη Κυριακή για την 3η αγωνιστική της Α' Αρκαδίας να πετύχει δύο γκολ κόντρα στην ομάδα της Μεγαλόπολης με τον ίδιο να ντύνεται δήμιος κόντρα σε παλιούς φίλους, γνωστούς και συμπαίχτες που μαζί μοιράστηκαν στο παρελθόν επιτυχίες.

Η ζημιά για την Δόξα θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερη όμως ως απομηχανής "Θεός" ο Γιάννης Γιαννακούλιας με δύο υπέροχης ομορφιάς τέρματα στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης έσωσε εν μέρη την παρτίδα δίνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

Κάπως έτσι λοιπόν ο αγώνας του Απόλλωνα Τυρού με την Δόξα Μεγαλόπολης δημιούργησε την δική της ποδοσφαιρική ιστορία.

Για να δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από το Απόλλωνας Τυρού-Δόξα Μεγαλόπολης πατήστε ΕΔΩ

Φωτογραφία: leonidion.gr

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.