Τρίπολη: Άφαντα ακόμα τα αντισηπτικά και τα γάντια από σούπερ μάρκετ και φαρμακεία

Τρίπολη: Άφαντα ακόμα τα αντισηπτικά και τα γάντια από σούπερ μάρκετ και φαρμακεία

Μάρτιος 19, 2020 - 12:47
2 σχόλια

Δύσκολος αποδεικνύεται τελικά ο ανεφοδιασμός των φαρμακείων με αντισηπτικά και μάσκες, τα δύο προϊόντα που εξακολουθούν να είναι σε υψηλή ζήτηση.

Γάντια και αντισηπτικά παρουσιάζουν ελλείψεις στα φαρμακεία και στα σούπερ μάρκετ της Τρίπολης, ενώ υπάρχει επάρκεια σε τρόφιμα, φρούτα και λαχανικά.

Όπως έχει ανακοινώσει ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, από αύριο Παρασκευή έως και το Σάββατο θα ριχτεί στην αγορά μεγάλη παρτίδα αντισηπτικών,  καθώς και από την επόμενη εβδομάδα θα γίνει και εισαγωγή σε μάσκες.

Μειωμένη ήταν η κίνηση στα σούπερ μάρκετ σήμερα το πρωί, ύστερα βέβαια και από τα καθησυχαστικές δηλώσεις για την επάρκεια σε τρόφιμα.

Βέβαια υπήρχαν και αυτοί που περίμεναν από τις 07:00  έξω από τα σούπερ μάρκετ να ανοίξουν οι πόρτες για να κάνουν τις αγορές τους πρώτοι, και μόνοι.

Οι συζητήσεις όμως στους διαδρόμους και στα ταμεία, φανέρωναν την ανησυχία του κόσμου για την πιθανή νέα λήψη αυστηρότερων  μέτρων από την κυβέρνηση, όσον αφορά τον κατ' οίκον περιορισμό.


2 Σχόλια

Τα περισσότερα αντισηπτικα Που κυκλοφορούν στο εμπόριο είναι αντιβακτηριακα και όχι αντιικα.Επομενως μη τρελαινομαστε, καλό πλύσιμο χεριών και αλκοολουχα λοσιόν.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.