Η νέα γενιά της Α' Αρκαδίας που αφήνει υποσχέσεις

Η νέα γενιά της Α' Αρκαδίας που αφήνει υποσχέσεις

Μάρτιος 19, 2020 - 12:45
0 σχόλια

Σε ένα τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως είναι το εφετινό της Α' Αρκαδίας είδαμε να ξεπηδάνε από τις περισσότερες ομάδες και αρκετά νέα παιδιά τα οποία όχι απλώς πήραν ευκαιρίες αλλά απέκτησαν ρόλους και έγιναν βασικά γρανάζια και παίχτες βαρόμετρα.

Η πρώτη ομάδα που έκανε πράξη το να δώσει την σκυτάλλη στην νέα φουρνιά και να εμπιστευτεία παιδιά από τις ακαδημίες της είναι το Λεωνίδιο με το πλάνο να δικαιώνει απόλυτα τους ανθρώπους του συλλόγου για την απόφαση τους αυτή βάση τόσο αγωνιστικής όσο και της βαθμολογικής εικόνας των ερυρθόλεκων στο πρωτάθλημα.

Εκτός από το Λεωνίδιο σε αρκετά μεγάλο βαθμό και στο ίδιο μήκος σχήματος είδαμε να κινείται και η Τεγέα με συνέπεια από την αρχή της σεζόν ενώ εδώ και μερικές αγωνιστικές και ο Πανθυρεατικός έχει ανοίξει το ροτέισον του και δίνει την μπαγκέτα στα παιδιά των ακαδημιών του.

Παρά της ηχηρές μεταγραφές του περασμένου καλοκαιριού και τα ανταγωνιστικά ρόστερ λίγο η και περισσότερο όλες οι ομάδες έδωσαν ευκαιρίες και ανέδειξαν νέα ταλέντα τα οποία έδειξαν πως το ποδοσφαιρικό μέλλον τους ανήκει τα επόμενα χρόνια.

Ενδεικτικό μάλιστα είναι και το γεγονός πως πρώτος σκόρερ της Α' Αρκαδίας έπειτα από 19 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα είναι ο Σπύρος Βερβεσός ενώ στην τρίτη θέση του σχετικού πίνακα είναι ο Παναγιώτης Ράλλιος.

Ενδεικτικά σε αυτή την κατηγορία της nuvelle vague της Α' Αρκαδίας είναι ο Βερβεσός, ο Λάτσης, ο Κωνσταντάς, ο Μπαιρακτάρι, ο Δολιανίτης του Λεωνιδίου, ο Παναγιώτης με τον Γεράσιμο Ράλλιο του Ερμή Μελιγούς, ο Καψάλης, ο Σούρσος και ο Σαβούρδος του Πανθυρεατικού, ο Πλαντζάς, ο Στασινός και ο Τζήλος της Τεγέας, ο Σταθούρος της Δόξας Μεγαλόπολης, ο Ρουμελιώτης του Ορχομενού, ο Κωνσταντάς του Ολυμπιακού Λεωνιδίου, ο Κούβαλης και ο Κορολόγος του Απόλλωνα Τυρού, ο Δημάκος με τον Σεφερλή της Δημητσάνας, ο Καυκιάς του Μαντινειακού και ο Λάμπρου του Κορακοβουνίου.

Προφανώς υπάρχουν και άλλα νέα παιδιά που είδαμε και έκαναν την εμφάνιση τους στα Αρκαδικά γήπεδα ακόμα και για πρώτη φορά τα οποία έδειξαν πως μπορούν και να σταθούν αλλά και να αποτελέσουν καλές και αξιόποιστες λύσεις για τις ομάδες τους.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.