Τρεις υποψηφιότητες γυναικών ανακοίνωσε ο Γιάννης Σμυρνιώτης

Τρεις υποψηφιότητες γυναικών ανακοίνωσε ο Γιάννης Σμυρνιώτης

Μάρτιος 08, 2019 - 10:00
61 σχόλια

Σήμερα 8 Μαρτίου, παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας, επιλέγουμε να ανακοινώσουμε την υποψηφιότητα στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Μαΐου τριών γυναικών με σημαντική συμβολή από τις θέσεις ευθύνης που τους ανατέθηκαν τόσο στη δημιουργία του νέου διευρυμένου Δήμου Τρίπολης όσο - κυρίως - στο έργο που υλοποιήθηκε την περίοδο 2011-14.

Και έχει μεγαλύτερη σημασία η επιλογή της σημερινής μέρας γιατί  την πενταετία 2014-19 η δημοτική αρχή όχι μόνο αδυνατεί να δώσει προστιθέμενη αξία στις σημαντικές υποδομές δεκάδων εκατομμυρίων που δημιουργήσαμε αλλά συνεχώς υποβαθμίζει ή και καταργεί δράσεις, με πρόσφατο παράδειγμα την για πέμπτη συνεχή φορά άρνησή της να διοργανώσει το Τριπολιτσιώτικο Καρναβάλι που ξαναξεκινήσαμε το 2011,  που αποδεδειγμένα έφερναν  επισκεψιμότητα, ζωντάνια  και εν τέλει αύξηση της δραστηριότητας των τοπικών μας επιχειρήσεων.

ΕΙΚΟΣΙΔΕΚΑ ΜΑΡΙΑ

Δημοτική Σύμβουλος περιφέρειας Λεβιδίου, Αντιδήμαρχος (2011-13) και Εντεταλμένη Σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής (2013-14) με σημαντική συμβολή στη δημιουργία και λειτουργία θεσμών στήριξης των συμπολιτών μας που επλήγησαν από την κρίση (Κοινωνικό Παντοπωλείο, Ιατρείο, Οδοντιατρείο, Φαρμακείο και Φροντιστήριο), του Ξενώνα φιλοξενίας Γυναικών Θυμάτων Βίας και του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών.

ΖΑΜΠΑΘΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Δημοτική Σύμβουλος περιφέρειας Τρίπολης και Πρόεδρος του ενιαίου Νομικού Προσώπου του Δήμου Τρίπολης (2011-14), με πρωταγωνιστικό ρόλο στη διοργάνωση σημαντικών εκδηλώσεων στον Αθλητικό και Πολιτιστικό Τομέα (Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Ανδρών – Γυναικών, Τετραεθνές τουρνουά Πόλο γυναικών, Διεθνείς Αγώνες Στίβου, Επαναλειτουργία του Μαλλιαροπουλείου Θεάτρου, Έκθεση Ιστορικών Κειμηλίων και Παραδοσιακών Φορεσιών του 1821).

 

ΣΥΝΟΔΙΝΟΥ ΛΥΓΕΡΗ (ΡΟΥΛΑ)

τ. Δημοτική Σύμβουλος περιφέρειας Φαλάνθου (2011-14) και Αντιπρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Η.Τ. (2013-14) με ουσιαστική συμβολή στην τότε εύρυθμη και διαφανή λειτουργία της Επιχείρησης – που δυστυχώς η παρούσα δημοτική την απαξίωσε και την κατέστησε εστία σκανδάλων - και την πλήρη αξιοποίηση των δυνατοτήτων της τόσο στον Πολιτιστικό Τομέα με τις επιτυχημένες διοργανώσεις του θεσμού του Πολιτιστικού Καλοκαιριού, στον Κοινωνικό τομέα με το Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», τους Παιδικούς Σταθμούς και τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών αλλά και στην ανάδειξη και λειτουργία των Σπηλαίων Κάψια.

Δελτίο Τύπου


61 Σχόλια

Εσείς οι κλανόμαγκες που ειρωνεύεστε το Σμυρνιώτη και τις τρεις κυρίες για την ηλικία τους, καταλήξτε πρώτα στο τί θέλετε και μετά γράψτε τα πικρόχολα σχόλιά σας. Οι νέοι άνθρωποι δεν σας αρέσουν γιατί είναι άπειροι και άγνωστοι, οι παλιοί σας βρωμάνε γιατί είναι μεγάλοι σε ηλικία και ίδιοι, τί στο διάολο θέλετε τέλος πάντων; Προσέξτε μόνο μην δαγκώσετε κατά λάθος τη γλώσσα σας και δηλητηριαστείτε. Ουστ, πίθηκες!

Οι κυρίες είναι άξιες γι' αυτό και ο κόσμος τις ψηφίζει και συναγωνίζονται σε ψήφους τους άντρες κάθε φορά. Μακάρι να είχαν προσφέρει και οι γυναίκες των άλλων συνδυασμών αυτά που έχουν προσφέρει αυτές στα κοινά.

ΓΙΑΝΝΗ θα παρουσιάσεις και τους άλλους επαγγλματίες πολιτικούς που έχεις;;;; ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΣΤΑ!!!!!

Επαγγελματίας δημοτικός σύμβουλος είναι ο κ. Τζιούμης συνεπικουρούμενος από τον αργόμισθο γενικό διευθυντή που έχει αναλάβει να τον κάνει ...Δήμαρχο!!!!

Η ΖΑΜΠΑΘΑ ΤΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ;;;; ΑΠΛΗ ΓΛΑΣΤΡΑ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΓΟΒΑ ΣΤΙΛΕΤΟ ΣΤΟ ΤΑΡΤΑΝ .. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΠΟΝΟΜΕΣ.... ΟΛΟ ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ ΕΛΕΟΣ ....

Οταν ο Κούρος ήταν πρόεδρος του ΚΑΠΗ επι δημαρχίας Κοτσάνη υπήρχαν 500 ενεργά μέλη στο ΚΑΠΗ Τρίπολης και επι διοίκησης Σμυρνιώτη με πρόεδρο την Ζαμπαθά 150.

Για να ξεχνιώμαστε η κυρία Χριστίνα Ζαμπαθά έκανε και ένα μεγάλο έργο στο Δακ δημιουργήθηκε το μπιτς βολλευ για να παίζουν τα παιδιά μας.

Κύριε Τζιούμη τώρα είναι η ώρα της ανακοίνωσης των μεταγραφών. Πάμε γερά με τον Τυροβολά. Και μην ξεχάσεις τον Φάνη τον Παπά.

Αν περιμένουν να πάρουν ψήφους μερικοί υποψήφιοι επειδή έχουν χορευτικούς συλλόγους και ντύνονται τσολιάδες και αμαλίες ειναι μακρυά νυχτωμένοι.

Κριμα γιαννη.....θεωρητικά όπως είχες πει.....θα εκανες ανανεωση...... Αυτή ειναι η ανανέωση η Ζαμπαθά και η είκοσιδεκα. ***

Χορεύοντας τσάμικο νομίζουν πως θα εκλεγούν οι δυο μαυρομάλλες του Σμυρνιώτη. Βάλτε νέους ρεεεεεεεε

Η ΣΥΝΟΔΙΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΒΑΡΕΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ

@16:49 Ρε καραγκιόζη, τόσους καινούργιους που έχει ανακοινώσει δεν τους έχεις δει και βρήκες να πεις για αυτές τις τρεις; Εξάλλου, τί νομίζετε, ότι δεν θα ανακοινώσουν οι υποψήφιοι στους συνδυασμούς τους και παλιά στελέχη; Όλοι το ίδιο θα κάνουν, αλλά δίνουν έμφαση πιο πολύ σε νέα πρόσωπα. Δεν τα έχετε πάρει χαμπάρι; Ή γράφετε τη μ@λ@κία σας μόνο και μόνο για να γίνεται κουβέντα; ***

Οποίες και να κατεβάσεις ο Σμυρνιώτης ο Τζιούμης θα βγει Δήμαρχος πάρτε το χαμπάρι μελαχρινές μου χορεύτριες.

Εσείς εκεί στον Σμυρνώτη πιστεύετε πως ο Βλάσης θα σας στηρίξει και θα πάρετε τις εκλογές. Είστε μακρυά νυχτωμένοι ο Βλάσης στηρίζει το Τζιούμη και θα τον βγάλει Δήμαρχο.

Η Ζαμπαθά όσο ήταν στο ΔΑΚ το συντηρούσε , αυτή έκανε συντήρηση στο κολυμβητήριο και άλλαξε όλες τις σκουριασμένες σωλήνες, οργάνωσε πέντε πανελλήνια πρωταθλήματα, δούλευαν όλοι οι παιδικοί χωρίς προβλήματα , διοργάνωνε Πάσχα, Απόκριες, Αλωση με μεγάλη επιτυχία. Είναι γυναίκα που έχει παιδεία και προιστορία στον πολιτισμό, μακάρι να είχαν μία Ζαμπαθά και οι υπόλοιποι συνδυασμοί.

Δηλ. ο Τζιούμης δε θα βάλει Κούρο και Λαγό; Αυτοί δηλ είναι νεολαία; H o Kακλαμάνος είναι νεολαία ;

Η Εικοσιδέκα έφτιαξε όλες τις κοινωνικές δομές που βρήκε έτοιμες ο Παυλής και δε μπόρεσε ούτε να τις λειτουργήσει , ούτε να τις συντηρήσει και έχουν το θράσος και μιλάνε κάποιοι?

Μερικοι απο εςας κατακρίνετε και σχολιάζετε τακτικά πως ο Κατσαφάνας και ο Νίκας ειναι αρκετά μεγάλοι σε ηλικία και πως δεν πρέπει να ασχολούνται με την πολιτική ενώ οι δυο υποψήφιες του Σμυρνιώτη που ειναι περίπου συις ίδιες ηλικίες με τους παραπάνω πρέπει να ασχολούνται με την πολιτική; Έλεος πια!!!!

Όλες οι ανακοινώσεις υποψηφίων από όλους τους συνδιασμούς είναι απογοητευτικές. Εύχομαι τους αξιόλογους να τους κρατάνε για το τέλος

Παπαγαλάκια ο Τζιουμης έχει ανακοινώσει 26 νέους υποψήφιους που δεν έχουν βάλει πάλι, αυτό θα πει ανανέωση. Ψάξτε για το δεύτερο

00:32 Και επειδή δεν έχουν βάλει πάλι τι σημαίνει αυτό; Έχεις δει τι ανακοίνωσε;

Πρόβλημα με Φάνη Παπά ο Τζιούμης και η δεύτερη θέση απομακρύνεται.

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΖΑΜΠΑΘΑ:EBAΨE TA ΣIΔEPA ΣTO ΚΟΛΥΜΒΗΤΉΡΙΟ KAI ΈΦΤΙΑΞΕ ΧΩΡΟ beach volley ΣE EΘNIKO ΣTAΔIO!!!!!! EKANE ΠANEΛΛHNIOYΣ AΓΩNEΣ KOΛYMBHΣHΣ. ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΛAΓOΣ : ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΩΝ BATHPΩΝ KAI HΛEKTPONIKΩN ΠINAKΩN ΓIA NA ΔΙΚΑΙΟΎΤΑΙ H TPIΠOΛH NA KANEI ΠANEΛΛHNIO ΠPΩTAΘΛHMATA. ΑΛΑΞΕ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ, ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΉΡΙΟ,ΑΛΑΞΕ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΤΡΑ[100.000€] ΑΝΑΚΑΤΕΣΚΕΥΑΣΕ TA ΔΥΟ ΓHΠEΔA TENNIΣ ΚΑΙ ΈΦΤΙΑΞΕ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ, ΓIA NA MΠOPOYN NA ΓINONTAI AΓΩNEΣ. ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΙΣΕ TΟ ΠAPKE, EΞEΔPEΣ KAI ΔHMOΣIOΓPAΦIKA ΘEΩPIA ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓIA NA MΠOPEI H APKAΔIΚOΣ NA ΠAIZEI A EΘNIKH.

ΛΑΓΟΣ : EΠIΣKEYAΣE TA NEPA KAI TON ΧΛΟΟΤΆΠΗΤΑ KAI TΟ TAPTAN TOY ΣTIBOY ΠOY HTAN EΓKATAΛEΛEIMENO. ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΙ ΜΕΤΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΣKOΠEYTHPIO: NOMOINOΠOIHΣE THN ΛEITOYPΓIA TOY KAI EKANE EPΓA ΠPOΣAPMOΓHΣ ΑΞΙΑΣ [300.000€]ΓIA NA MΠOPOYN NA ΓINONTAI AΓΩNEΣ. ΓHΠEΔO ΠANAPKAΔIKOY: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΧΛΟΟΤΆΠΗΤΑ, EΠIΣKEYH EΞEΔPΩN, NOMIMOΠOIHΣH THΣ XPHΣHΣ TOY ΓHΠEΔOY ΣTHΝ OMAΔA. ΚΑΠΗ: ΚΑΜΟΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑ. ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤβΟ 2000 Ο ΛΑΓΟΣ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΛΑΞΑΝ. ΜΟΝΟ Ο ΚΟΥΡΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΠΗ. <<YΠAPXEI ΣYΓKPIΣH ;>>

Μην ανησυχήτε οποίοι δεν κάνουν η ειναι μεγάλοι σε ηλικία ο σοφός λαός θα τους στείλει στα σπίτια τους. Παρεπιπτόντως υπάρχουν αξιολογοι άνθρωποι όπως ο Βαγγέλης Νικήτας, Συνοδινού Ρούλα, Παπαδημητρίου Γιώργος, Καραφωτιάς, Τζόρτζης, Γκόφης, Κάρλος, Μπούρας, Δημητρακοπούλου και άλλοι που όπως φαίνεται θα πάρουν τις εννέα απο τις δέκα έδρες στην παράταξη Σμυρνιώτη. Γιατί πόσες έδρες νομίζετε πως θα βγάλει ο Γιάννης δέκα με το ζόρι. Οι υπόλοιποι θα πάνε σπιτια τους.

Εξαιρετικές υποψηφιότητες του Σμυρνιώτη ειναι επίσης Βασίλης Ψυχογυιός, Παναγιώτης Κοσκινάς Μάκης Μπουρτσουκλής

22:12 Σε ποιες ίδιες ηλικίες ρε ***; Ο Νίκας είναι 69 και ο Κατσαφάνας 75. Ποια απ' αυτές τις υποψήφιες του Σμυρνιώτη είναι πάνω από 65; Ηλίθιε

Σταυροί 2014: Ζαμπαθά 973 - Λαγός 380. Έδρες 2014 (αν είχαμε απλή αναλογική): Σμυρνιώτης 16 - Τζιούμης 7. Συνεπώς σε μια εκλογή - που οι σύμβουλοι εκλέγονται από τον πρώτο γύρο δηλ. χωρίς την χαλαρή ψήφο πρώτου γύρου του παλιού συστήματος - ο Σμυρνιώτης θα ξεπεράσει τις 18. Ρίξτε και μια ματιά πόσοι - από τους υποψήφιους του Τζιούμη του 2014 -δεν κατεβαίνουν αποδυναμώνοντας το ψηφοδέλτιο και θα δείτε ότι στους 7-8 που θα βγάλει δεν θα υπάρχει νέος ούτε για δείγμα.

Μην ξεμαλιαζεστε απο τώρα καλέ αφήστε το για τον Μάιο. Θα γελάσει κάθε πικραμένος σε αυτές τις εκλογές.

Τσακωμός μεταξύ ΛΑΓΟΥ - ΖΑΜΠΑΘΑ για το ποιός έκανε έργο. ΓΕΛΑΝΕ ΟΙ ΚΕΡΚΙΔΕΣ

ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ ΔΑΚ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΠΑΥΛΗ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2015. Ο ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ ΕΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ Α 1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2015-2016 ΓΙΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΟΜΑΣΤΕ.

Δημοσκοπήσεις έως τώρα πρώτος ο τζιούμης δεύτερος Σμυρνιώτης. Υπολογίστε τώρα τις έδρες για να ξέρετε. Όλα τα υπόλοιπα είναι αλλά λόγια να αγαπιόμαστε

ΣYΓNΩMH AΠO TA ΠPOANAΦEPΘENTA AYTO KATAΛABATE ;; TΣAKΩMOΣ METAΞY ΛAΓOY-ZAMΠAΘAΣ ;;; ΣYΓKPIΣH EΠPEΠE NA KANETE ΣTA EPΓA TOY ENOΣ KAI TOY AΛΛOY .... TIΠOTA ΠEPIΣΣOTEPO ... ΕΣΥ ΨΗΦΙΣΕ ΖΑΜΠΑΘΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΑΓΟ .....

Στην ίδια "δημοσκόπηση" και στο ερώτημα ποιός θεωρείται ότι θα εκλεγεί δήμαρχος στις επόμενες εκλογές: ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ 30%, ΠΑΥΛΗΣ 15%, ΤΖΙΟΥΜΗΣ 11%!!!

Ούτε Λαγό ούτε Ζαμπαθά. Υπάρχουν πολύ πιο αξιόλογα άτομα να ψηφίσω.

ΑΣΧΕΤΟΙ ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΠΑΥΛΗ ΞΑΝΑ ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ.

ΖΑΜΠΑΘΑ :ΧΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΟΥΡΟΣ:ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΛΑΓΟΣ:ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ,ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ

Σελίδες

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.