Το τουρνουά «Loutraki Christmas Cup» κατέκτησε το F.C. Tripolis (pics)

Το τουρνουά «Loutraki Christmas Cup» κατέκτησε το F.C. Tripolis (pics)

Ιανουάριος 08, 2018 - 18:20
1 σχόλια

Η ακαδημίες ποδοσφαίρου του F.C. Tripolis συμμετείχαν το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Ιανουαρίου στο τουρνουά ''Loutraki Christmas Cup'' φθάνοντας στην επιτυχία της κατάκτησης της πρώτης θέσης.

Τα παιδιά των ακαδημιών του  F.C. Tripolis  που πήραν μέρος στο τουρνουά έζησαν μια μοναδική εμπειρία και είχαν την ευκαιρία να συνδυάσουν το παιχνίδι αναδεικνύοντας το ταλέντο τους εντός αγωνιστικών χώρων και παράλληλα να διασκεδάσουν περνώντας πολλές ποδοσφαιρικές ώρες γεμάτες χαμόγελα, ψυχαγωγία και εκμάθηση.

Η ομάδα ηλικίας 2007-2008 ήταν η νικήτρια του ηλικιακού της μίνι πρωταθλήματος κατακτώντας την πρώτη θέση με την επιτυχία αυτή να πανηγυρίζεται με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο από τα παιδιά και τους προπονητές.

Για να φθάσει στην κατάκτηση του τουρνουά η ομάδα 2007-2008 του F.C. Tripolis νίκησε με 5-3 την Κόρινθο 2006, 5-1 το Λουτράκι και 6-1 τον Αίαντα Καλαμάτας στην πρώτη φάση για να ακολουθήσει η νίκη με 5-1 στον ημιτελικό επί του Λουτρακίου. Στον τελικό νίκησε για δεύτερη φορά με 2-0 την Κόρινθο 2006 επιβεβαιώνοντας την ανωτερότητα της σηκώνοντας έτσι στον ουρανό το τρόπαιο του τουρνουά ''Loutraki Christmas Cup'' .

Μετά το τέλος του τελικού δεν έλειψαν και οι selfie στιγμές που έχουν καθιερωθεί πλέον σε τέτοιες περιπτώσεις με το αναμνηστικό κύπελλο της πρωτιάς του τουρνουά να έχει την τιμητική του από τους πρωταγωνιστές που ήταν τα παιδιά της ακαδημίας του F.C. Tripolis.

Η πρωτιά και η πολύ καλή εικόνα που παρουσίασαν τα τμήματα των ακαδημιών του F.C. Tripolis στο τουρνουά ''Loutraki Christmas Cup'' αποτελεί την επιβράβευση της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται καθημερινά από τους ανθρώπους των ακαδημιών που διδάσκουν τις βασικές αρχές του ποδοσφαίρου στους εκκολαπτόμενους ποδοσφαιριστές αναδεικνύοντας έτσι το ταλέντο των νέων παιδιών.

Να σημειωθεί ότι πολύ καλή παρουσία είχαν και τα γκρουπ ομάδων 2005 και 2006 όπου και κατέκτησαν την τέταρτη θέση του τουρνουά ολοκληρώνοντας έτσι την άκρως θετική παρουσία του F.C. Tripolis στο τουρνουά ''Loutraki Christmas Cup'' .

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.